Merhabalar. Bugün naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim sizlere. Bir süredir şiddetli bel ağrısı yaşıyordum, pazar gecesi yatağa yatıp kalkarken eşimden destek alacak dereceye geldim. 25 haftalık gebeyim ve kuaförüm. Bayram yoğunluğu vs derken anlamamışım, susuz kalmışım. Yapım gereği de çok hareketliyim ve tempolu hayata alışkınım. Bu sebepten de önemsemedim(hata etmişim). Tam vajen bölgesindeki kemiğim sızlamaya ve bacak hareketlerimi kısıtlayınca, üstüne bebek de ayaga kalkar kalmaz toplanmaya başlayınca hastaneye gittim. Doktor muayeneyi yarıda bıraktı karnımda sertleşme gördü ve nst de sancı çıktı. Acilde serum takıldı ve fitil verildi. Herhangi bir açılma ve kanama olmaması şansımdı. İdrar testinde kum döktüğüm anlaşıldı, sancıların toplanmanın sebebi buymuş ve müdahale edilmese taşa bile çevirirmiş. Açılma yok diye eve gönderemem çünkü açılma dedigimiz şey aniden gelişen bir durum ve kum dökme, enfeksiyon gibi durumlar erken doğuma sebep oluyor dedi doktorumuz. 1 hafta istirahat ve kontrol istiyorum dedi. Diyecegim o ki şiddetli kasık ve bel agrınızı önemseyin idrar tetkikini es geçmeyin arkadaşlar. Ev işi, sosyal hayat yetişir. Hiçbirşey serum bittikten sonra nst de sancı çıkacak mı acaba korkusu kadar kötü olamaz. Biz iyiyiz umarım benimki tavsiyede kalır ve kimse yaşamaz. Herkese mutlu ve saglıklı günler dilerim.