Sindirella-94 gul231 amin. Güzelim inşALLAH 🥰 şimdi yaptığım testi sende okuduğum posttaki gibi suya tuttum aticam buraya
gul231 Elfidanur bugün tekrar yaptım yine aynı silik çizgi yarın kadın doğumdan randevu aldım kan vermeye gidecem canım içimi bir korku aldı şimdiden ya yalancı pozitifse diye
DuruDefne_mommy gul231 hayirli olsun gözün aydın canım korkma awox yalancı pozitif falan çıkarmıyor güvenebilirsin
gul231 Elfidanur kasık bel ve göğüs ağrısı ilk defa bu kadar şiddetli oldu canım ve benim adetten önce göğüslerim ağrımıyor ordan şüphelendim
Elfidanur gul231 ayyyyyy yerim ama ya maşallah 🧿 daha çok başı annesi ya 🥹🥹👼Bir melek varmış onunla okumuşsun sen bızım yorumlarımıza ayyyyyyyyyy👼🎀allah analı babalı büyütsün balımm
Elfidanur gul231 hadi şimdi bana tavsiye ver 🙃🥹🎀adetın duzenlı mıydı bısey kullandın mı ilişki ne sıklıkla nasıl bır yoldaydın hayırla sonuçlandı
gul231 Elfidanur aslında bu ay hiç bir şey yapmadığım ay oldu diyebilirim takviye kullanıyordum ramazanda içmedim biraz rahatsızdim ilişki de çok fazla olmadı o hafta tek bir gün oldu ve ovulasyon yapmamıştım yumurtlamaya denk gelmiş şansa 😄