gul231 Kızlar testi öğlen aldım ilk idrarım değil yani adetime 3-4 gün var . Bir iki dk içinde çıkmayınca bakmadım sonra geldiğimde ikinci çizgi silik çıkmış sizce kuruma çizgisi olabilir mi
Elfidanur gul231 awox genelde kuruma çizgisi vermiyor diye okumuştum ama yanılma payı da olabılır bence regl gecikmesini bekle💅🎀❤️
2Princess1Mom gul231 Adetime 4 gün kala awoxla silik çizgi şeklinde öğrendim ben. Testi tekrar yenileyin bence. Varsa onda da çıkacaktır. 🥰
gul231 2Princess1Mom tekrar awox yaptım bu sefer 5 dk da çıktı resimdekine göre daha pembe su tuttum gitmedi
Elfidanur gul231 vardır ınsallah reglin gecıkınce yıne yap hadı bakalım hep beraber aynı anda hamıle olalım inşallah amin amin amin 🥹🎀💜💅👼
Slmcnmyeniben Elfidanur Bunları önceden yapmıştım yalancı pozitif çıkarıyormuş bu marka kuruma cizgisidir diye düşündüm ama su damlattım yine böyle kan testi negatif awox marka test sipariş ettim gelsin onu deniycem bide
Elfidanur Slmcnmyeniben artmed gebelik testinin Allah belasını versin çok ağladım ben bunun yüzünden korktum yanı