miniksercemm Kızlar bat 13 Nisan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı internetten test aldım gelmek bilmedi bugün albi marka kaset test yaptım negatif çıktı kaset test yanıltır mi adetime daha var çünkü dediğim gbi bat 13
miniksercemm Sevimlimom normalde de adet öncesi göğüs hassasiyetim olur ama adet sancım da 4 5 gün önceden başlardi bu defa adet sancım yok bir de çok umutluydum sanırım ondan negatif olması üzdü ama kaset testler 3 4 gün önce gösterir mi bilmiyorum ondan sormak istedim 🥺
Sevimlimom miniksercemm son güne kadar umut var benim de öyle göğüs hassasiyeti erken başlardı adet gelmeden biterdi hala var bende umutluyum inşallah bakalım bekleyeceğiz 🌸
miniksercemm 1oglanannesi hayırlı olsun sizin maşallah görünüyor ☺️demek ki kaset testte olsa erken çıkıyor markası ne acaba
1oglanannesi miniksercemm ben Azerbaycandan aldim yalamci olsa digerletimdede cikmazdı 😶bide dun erken gebelikde yaptim onuda atayimmi
miniksercemm 1oglanannesi evet burda da görünüyor bence var şimdiden hayırlı olsun gecikince yine kan testi yaparsınız 🌸
miniksercemm asil15 kaset testte genelde gecikince yapın diyorlar ben 3 gün erken yaptım ama burada bazen atıyorlar erken de olsa ikinci çizgi çıkıyor benim çıkmadı nasip
-Papatya33 Benm bat 16 ama geçen 27sinde catlatma iğnesi olmuştum. Catlatma iğnesinin olduğu gunu sayarsak bugün 14.gun. Kaset test yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı sanirim
-Papatya33 1oglanannesi catlatma iğnesi oldum onda gec döllenme ihtimali yok malesef. Daha bir hafta var bat a ama bakalım. Erken adet olacam gibi. Belirti filan da yok zaten .
-Papatya33 1oglanannesi gebelik testi yapmıştım. Bayadır ilk defa kuruma çizgisi çıktı ona bile sevindim kuruma çizgisi olduğunu bile bile 🥹