Nurozturk Kızlar 25.haftadan beri suyumuzun azlığı ile uğraşıyoruz her şeyi denedik ama 32.haftadayım ve dün doktorum baya azaldığını söyledi perinatolojiye yönlendirdi başına gelen var mı neler yaptınız ne zamana kadar doğum bekleyebildi
Nurozturk RabiaK27 tüketmiştim etki etmemişti şimdi tekrardan başladım dua edin lütfen dayansın bebeğim
Nurozturk Eceeeeemmm havuç ve armut denemiştim işe yaramamıştı tekrar deneyeceğim dua edin lütfen çok teşekkürler
Eliffffkkkkkk Nurozturk deveci armudu, havuç ve su tuketin bol bol benim su azlığım yoktu ama doktorum yine de her gün yememi söyledi
Eliffffkkkkkk Nurozturk 32inci haftada biraz azlık gördü sanırım tehlikeli bir durum yok ama dikkat et bunları tüket demişti 33te tekrar gittiğimde her şey normal dedi ben yine de her gün yemeye devam ediyorum
Eceeeeemmm Nurozturk den vazgeöme denemeye devam et düzenli bir şekilde kullan inşalalh düzelecek o sorun bende de vardı hep havuç suyu içtim 39+3 te suyum kalmamıştı zorunlu sezaryen oldum 1 hafta önce
Nurozturk Eliffffkkkkkk teşekkür ederim inşAllah bizimde düzelir sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza