Nilaydaaa Kızlaarrr ultrasonla keseyi ne zaman gördünüz, alttan muayene mi yoksa ultrsonmu ? Ben bugün gidicem doktora inşallah görürüm keseyi 5+2 💕
Merve_kucuk Nilaydaaa Direk 8 haftalıkken gitmiştim ben. Keseyi de kalp atışını da duymuştuk. Nilaydaaa Birde ultrson veriyor mu keseyi gördüğünde Bazen veriyorlar bazen vermiyorlar. Siz yine de hatırlatın ultrason fotoğrafını.
Nilaydaaa Birde ultrson veriyor mu keseyi gördüğünde siz mi istiyorsunuz devlette vermiyor diyorlar ama
Nilaydaaa Merve_kucuk teşekkür ederim canım isteyince veriyorlar yani, bende kan vermeye birkere gittim yükseldimi yükseltmedimi kana birdaha gitmedim direk doktora sıra aldığım için merak ettim
tugcebaby1 Nilaydaaa herhangı bir sıkıntı yaşamadım çok ileri itilen bişi bile değil doktorunuz ne derse onu yapın
Minnakpopus bgndgd peki doktor alttan muayene olduğunuz için mi düşük yaptınız dedi siz mi teşhis koydunuz. Bence sağlıksız gebelikmiş nasip olmamış diye düşünmelisiniz zira alttan muayenenin bir riski yok olsa hiçbir doktor buna teşebbüs etmez