Edasude İğnesiz yumurtası çatlayan oldu mu yarın randevum bugün eczaneleri aradım hiç bir yerde bulamadım ilkinde ilk girdiğim eczanede bulmuştum 🙂↕️ sanırım iğnesiz bekleyeceğim çatlamasını inşallah sıkıntı çıkmaz iğnesiz çatlayan oldu mu aranızda
Bebegim3444 Edasude doktorunuzla görüşün onun muadili olan bir iğne ismi veriyor sizlere onu alıyorsunuz
Gzde_defne Edasude çatlar Allahın izniyle doktor sağlıklı yumurta her zaman çatlar demişti.bu iğneler de niye bulunmuyor bilmiyorum o kadar para alıyorlar birde.
Betulumsuakay Edasude Bende aynı durumu yaşamıştım mahalle aralarındaki eczanelere bak oralarda bulunuyor genelde iğnesizde çatlar ama tabiki iğne ile çatlaması daha etkili olur
Edasude Oznurozkatarr neden olmasın ? İğnesiz çatlama olmaz diye bir şey mi var anlamadım ? Getirtme durumunu sordum yok depolarda dedi her yer
Yeniden2023 Edasude pendik kaynarca da yüzyıl hastanesi var onun çevresindeki eczanelerde vardır bence tüp bebek yapılıyo hastanede arayın ordaki eczaneleri bilgi verirler
9Anneolacagim Eğer iğneyi vurmazsanız yumurtalarınız çatlamayıp daha da büyür hiç bi işe yaramaz boyuta gelir ve söner ya da içinizde kist olur uğraşırsınız doktorunuzdan hemen muadilini yazmasını isteyin
Arimimi 1 yıl boyunca iğne oldum ilaçlar aldım çatladı ama hamile kalmadım ayrıca o yumurtalar zaten çatlıyor iğneye gerek kalmadan tedaviyi bıraktım rahim filmi çektim 2 ay sonra hamile kaldım iğnesiz ilaçsız…..
birdilektut15 Edasude canım pcosun felan varsa belki çatlamasıda zor olabilir bende çok zor buldum buluncada 3 tane almıştım dolapta saklıyorum allah yardımcın olsun inşallah kendiliğinden çatlar
GizemHamza34 Edasude çatlar tabi Allah izin verirse pcos hastayım doktorum çatlatma iğnesi için gün vermişti ama muayene etti iğneyi alma kendiliğinden çatlamış dedi gene de şartsa muadil alın doktorunuza sorarak
Edasude GizemHamza34 teşekkür ederim tecrübenizi aktardığınız için 🌹 akıntı olmuş muydu acaba, bende öyle umut ediyorum kendiliğinden çatlamış olursa çok mutlu olurum iğneyi bulamıyorum çünkü bakalım yarın ne diyecek soracağım muadilinide
Iremorhan123 Edasude canım burda okumuştum çoğu kişi havuç yemeyi öneriyor bende iğneyi bulamadım bol bol havuç yedim çatlamış yüzde yüz onun etkisi midir bilemem yine de dene
GizemHamza34 Edasude inşallah çatlamıştır merak etme evet akıntım olmuştu doktorum bugün ve yarını değerlendir demişti şimdi 18 haftalık olucam iki gün sonra Rabbim sana da isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar evlatlar versin ❤️🌸🤲🏻
Edasude Yeniden2023 bende o hastaneye gidiyorum geçen ay yanındaki eczaneden bulmuştum direk bu sefer yok baya aradım bakalım kısmet yapacak bişey yok
Yeniden2023 Edasude yaa orda da yoksa sıkıntı var demekki valla canım soğuk zincir yaaa heryerde olmuyo ben birkaç kez oya eczanesi nde bulmuştum esenyalıda internetten bak numarası varsa ararsın orasıda hala varmı bilmiyorum
Edasude GizemHamza34 yaa çok tebrik ederim ne güzel Allah bağışlasın 😍😍 amin canım inşallah herkes güzel haber alsın🌹