ozlemm27 Selam hanımlar 7 aylık hamileyim 14 kilo aldım şuana kadar da. Ne gibi sıkıntılar oluşturur ya da doğumum sezeryan mı olur tecrübeli hamisler fikir verir misiniz? Sizin yaşadıklarınız neler ? Yani stres konusu oldu benim için
Mavipatik ozlemm27 hayırr neden sezaryen olsun :)) ben 104 kilo ile doguma gittim normwl dogum yaptım
Ceycey11 ozlemm27 bebek doğumunu kendi seçer. Belki sezeryan okursun belki de normal doğum bana göre. Kilolar içinde doktorum kilo almamam yönünde alamadım bende zaten dikkat etmeye çalışıyorum bu doğumdan sonra senin için aslında
irem4_rc ozlemm27 bebeğin sağlığına da doğuma da etki etmez ben kilolu hamile kaldım şimdi 120 kiloyum hiçbir sıkıntı da olmadı doktor da kilon bebeğe zararlı vs de demedi
DuruDefne_mommy ozlemm27 hayır tabiki de etkilemez aldığın kilolar da veriliyor merak etme 🥰20 kg alarak sezaryan doğum oldu benim ama isteğe bağlı simdi doğum kilomdan hiç fazlalığım kalmadı bunlari kafana takma hamileliğin tadını çıkar 🥰🥰
ozlemm27 Mavipatik neee gerçekten mi doktorum beni baya bı korkuttu. Artık sıkıntı haline geldi benim için. Çok teşekkür ederimmm ❤️☺️
ozlemm27 Ceycey11 benim doktorum ne yazık ki beni baya bı korkuttu kilo alınırsa normali zorlaşır dedi. Bebekte hastalık çıkar dedi yani şu 5 gündür stres içindeyim. Doğumdan sonra vermesi kolay veririm ben bebekte sıkıntı olmasın sadece
ozlemm27 irem4_rc benim doktorum beni baya bı korkuttu valla kilo hastalık getirir dedi normal zorlaşır dedi yani 5 gündür stres içindeyim diyebilirim
ozlemm27 DuruDefne_mommy şuan 14 kilo aldım onun sıkıntısı içindeyim doktor korkuttu baya beni. Normal zorlaşır felan dedi. Ayrıca aldığım kiloyu verememekten de korkuyordum teşekkür ederim açıklaman için ☺️❤️❤️
momkrm19 ozlemm27 stres yapma ya ben toplamda 7 kilo almıştım 65 ile doğum yaptım ama sezeryan 😅 yani doğum şeklini çok etkileyen bişey değil. Ama geri kalan zamanda dikkat edersen de iyi olur fazla kilo şekere tansiyona kolesterole iyi değil yani riskleri arttırıyor bir de vermek de kolay değil
ozlemm27 momkrm19 teşekkür ederim tavsiyelerin için kilomu kontrolde tutmaya çalışıyorum valla. Keşke 7 kilo almış olsaydım ben dee
Busramnida ozlemm27 62 yle hamile kalıp 88 ile doğuma gitmiştim bana engel olmamıştı kilo tabi bu kişiden kişiye değişiyor ☺️
Mavipatik ozlemm27 Bazen çok negatig saçıyor doktorlar maalesef 🥲 101le hamile kaldım hic sezaryen ihtimali bile geçmedi hiçbir doktor söylemedi öyle birşey. En az 15 farklı doktor görmüştür hiçbiri kiloya bağlo sezaryen falan demedi. Şaşırdım sizin doktora 🙃
Yaseminkayaa ozlemm27 ben 30 -35 kilo aldım 2 normal doğumum 1 sezaryenim var herhalde bu da sezaryen olacak +22 ile devam