Yvhbb İlk idrarla yaptığım test 5 dakikada çıktı kızlar 3 gün önce kanda 1.2 çıktı sizce yükselme olmuş mudur ?
Cicekbahcesi12 Yvhbb bu ay sizinle ayni kaderi paylasiyor olabilir miyiz 🤭😍 3 gun once kan vermistim 1.2 cikmisti dun awox testte bu sekilde cizgi gorup bugun kan verdim 33 cikti degerim 😍 insallah sizinki de yukselmistir ki bence yuksemis cunku cizgi gorunuyor 😍
YyyyYasemin Yvhbb her an herşey olabilir canım bi gün önce negatif görüp ertesi gün pozitif görenler çok uygulamada istersen bi iki test al 2 gün arayla takip et koyulaşıyorsa kan ver boştan yere kolunu delik deşik etmesinler evde takip etmek daha iyi
Yvhbb Cicekbahcesi12 ayyyy evet canım senin postunu gördükten sonra tekrar test yapmak istedim umut oldun bana inşaAllah benimde yükselmiştir 😍😍😍
Cicekbahcesi12 Yvhbb bence kesin yukselmistir cunku awox yoksa golge cikartmiyor sizinki gölgeden daha belirgin imkaniniz varsa hemen kan verin 😍😍
Cicekbahcesi12 Yvhbb bu arada ovulasyon takibi yapmis miydiniz catlamanin kacinci gunu olduğunu biliyor musunuz ? 😍
YyyyYasemin Yvhbb inşallah vardır kul düşünce Allah yettim dermiş inşallah bu bıkkınlığın peşine güzel haberler al canım ❤️
Yvhbb Cicekbahcesi12 ovülasyonuda aylar sonra ilk defa bu ay yaptım 11. Günde pik gördüm canım ama teste pek fazla da uymadım hergün yumurtlamıymış gibi hareket ettim 😍
Cicekbahcesi12 Yvhbb eger catlamayi gorduysen catlamanin uzerinden 10 gun gectiyse awoxtaki pozitifligin dogru olma ihtimali daha da yukselir diye sormustum 😍 ama bence var acaba demektense kan ver icin rahatlasin😍
Cicekbahcesi12 31415926Er evet awox kuruma cizgisi yalanci pozitiflik yapmiyor suan en guvenilir olan diyebiliriz
Yvhbb Cicekbahcesi12 mecbur özelde vericem hastane 5 dakika evime gitmekle gitmemek arasında gidip geliyorum tekrar negatif olursa diye korkuyorum 😢