Findk9227 12+5 olduk mide bulantılarım bitti çok şükür ama iştah sıfır annemlerdeyken 15 tatilde hep yemek yerdim burda yalnizliktan mi nedir canım hiç bi şey istemiyor sizde böyle misiniz evde herşey var ama bi şey yapıp da yiyesim yok bebeğimin gelişimini kötü etkiler diye de çok kafaya takıyorum vitamin ilaçlarını da içemiyorum çok kötü bi anne gibi hissediyorum süt içemiyorum meyve yiyemiyorum napcam bilmiyorum şuan ağlamak istiyorum resmen 😭😪
Papatyam34 Findk9227 o haftalarda bnde böyleydim açtım midem gurulduyordu ama boğazımdan bişey geçmiyordu iştahsızdım fena halde . Ama yemeği annem ablam fln yapınca yiyebiliyordum sadece kendi yaptığımı yiyemiyordum
Migrenligebe Findk9227 34 haftaligim hala zorla yemek yiyorum. Birileri olunca baya baya yiyorum ama, yalnizliktan yenmiyor
kizbebekannesii Findk9227 ben de yalnızlıkta cok yemek yemeği sevmem sabahları falan mutfağında tv varsa onu aç ya da telefonundan tv aç öyle guzel yeniyor ses oluyor eve 😊
CansuuAyy Findk9227 balla zorla yicen canım Benin’in için en sevdiklerini pişir süsle sunum falan yap