Yavuzzynpmhra Bana kese büyümüyor, bebek oluşmaz dedi doktor, sonrasında kendiside bende şaşırmıştım hem bebeğim vardı hem kalp atışı. Nasip kısmet inşaallah gönlünüze göre olur❤️🩹
Sahirenur Yavuzzynpmhra beklesem o kadar zehirlenme yaşama ihtimali var inan ki dünden beri gözümün yaşı dinmedi canım 😞 haftaya çarşamba tekrar gidicez bakalım yine duyulmazsa alacaklar yavrumu .. kalpten ziyade gelişim göremedi doktor normalde adet tarihime göre 8 olması gerekiyor ama 2 haftadır 6 haftalık 😞
Kikiriki Sahirenur geçen haftakinw göre gelişim göstermediyse muhtemelen kalp atışı vardı ve durdu. Çok zor olduğunun farkındayım ancak beklemenin genelde bir çözümü olmuyor bu durumda muhtemelen geçen hafta kontrolden bir gün sonra durmuş kalbi…
Kikiriki Sahirenur muhtemelen oluştu ama durdu. Lütfen kendinizi üzmeyin. Eğer kalp atışı oluşmadıysa zaten sağlıksız bir gebelik olduğunu söylüyor doktorlar veya kalbi durduysa bu haftalarda da bu sağlıksız bir gebelik olduğunu söylüyorlar yani sizinle alakalı hiçbir durum yok aslında. Bundan sonraki süreç belki olumlu da gidebilir ama malesef genelde gelişim devam etmemiş oluyor. En azından erken çözüm olursa daha erken tekrar çalışmaya başlayabilirsiniz ve bence genetik testleri vs yaptırın 🙏🏽
Sahirenur Kikiriki haftaya inşallah ne olduğu netleşecek inşallah canım Rabbim büyük sabrını versin 😞
Aleyna_1634 Sahirenur bana doktorum 1 hafta ilişkiye girme dedi sadece 1 adet sonrası cocuk yapabilirsin dedi
Zeynosaa Sahirenur bendede aynı malesef bugün 7+3 bendede aynı kalp atışı alamadılar hafif kanamayla gittim kürtaj dediler😔
Zeynosaa Sahirenur rabbim hayırlısını versin ne diyelim nasip değilmiş allahım en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah 🙏
Sahirenur Zeynosaa amin amin kuzum inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin