Sevgikaya1525 sutlukahve_ ben ilk çocuğum da adet olduğum gibi kullanıp kuruduktan sonra inicir kürü kullandım o ay gebe kaldım cnm
sutlukahve_ Ask45 bende söktürücü kullanıyorum şuan muhtemelen önümüzdeki hafta regl olurum bitince başlarım yinede iletişimde olalım inşallah güzel haber alırız
Ask45 sutlukahve_ inşaallah canım söktürücü bittiğinde hemen regl oluyorsun seneler öncesinde bende kullanmıştım
sutlukahve_ Ask45 evet geçen ay da kullandım 5.gun fln olmuştum yine öyle olur diye düşünüyorum önümüzdeki hafta olurum soğan kürüne başlarım inşallah
sutlukahve_ Ask45 kahverengi kabuklu olan var ya normal yemeklerde kullandığımız onu alacaksn mor soğan olmuyor
Ask45 sutlukahve_ ha tamam canım bende zamanında araştırmıştım çok hamile kalan vardı bu kürden .. ama kistte yapabiliyormuş veya prokloktin hormonunu yükseltebiliyormuş korkmuştum ama bu sefer yapıcam
sutlukahve_ Ask45 kistin vs yoksa kullanma diyenler var ama kist olanları da yok ediyormuş bende deniycem valla bu ay bakalım
Ask45 sutlukahve_ hayırlısı artık canım o kadar kişi kullanıp hamile kalmışlar bizde dua ederek kullanırız
demom Nurbl çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Nurbl sutlukahve_ göğüs hassasiyeti hiç olmadı şuan yine 6 haftalık hamileym hiç yok 😊 kaşık ağrısı çok vardı acıyordu