sutlukahve_ Kızlar ben biraz baktım Saraçoğlu adet bitimi 15 gün boyunca uygulayın diyor yumurtlama dönemine gelince sıkıntı olmaz mı sizler nasıl yaptınız faydası oldu mu
Kivircikannee sutlukahve_ bende kullanmayı düşünüyordum bu ay , adetken adeti kesmiyor uzuyor baya 7 8 güne uzuyor şu gibi getiriyor bi de
Kadeer-- sutlukahve_ ben enfeksiyon için sadece iki bardak içtim o ay hamile kaldım etrafımda çoğu kişide aynı durumu yaşamış
sutlukahve_ Ask45 ama Saraçoğlu kesinlikle adetliyken kullanmayın bittikten 2 gün sonra başlayın diyor
Ask45 Ask45 bence kullan canım içinde ne varsa adetinle birlikte söküp atsın ama yinede sen bilirsin tabiii
sutlukahve_ Ask45 aslında burda okudum adetin 2.gunu başlamış herkes öyle yapayım bende dedim ama video izledim o da adetken içmeyin bitince için hatta içerken adet olursanız bırakın bitince tekrar baslayin diyor
Nurbl Ask45 ya saten benim adetim taş çatlasa 3 gündür ve kanamalı olmuyor akıntım çok oldu o 1 haftalık süreçte bence yumurtayı sağlıklı büyümesine yardımcı oldu sağlıklı çatladı diye düşünüyorum
Ask45 sutlukahve_ bende yapsam mı diye düşünüyorum canım 2. Gün bugün faydasını göre çok olmuş testler koyulaşmaya yaklaşınca bırakırım
sutlukahve_ Ask45 bilmiyorum ben regl bitimi başlarım galiba çünkü üzerine basa basa reglken kullanmayin dedi
Ask45 sutlukahve_ öyle yap canım 5. Gün başlasan bi 6-7 gün rahat yaparsın herhalde yumurtlamaya kadar
sutlukahve_ Ask45 inşallah bu ay güzel haberler alırız benim yumurtlama gec oluyor zaten bazen hiç olmuyor inşallah fayda eder
Ask45 sutlukahve_ benimde değişiyor bi 14 bi 18 bazen 12 beklemek istemiyorum inşallah erken yumurtlarım
sutlukahve_ Kivircikannee kesmiyor evet ama kullanmayın olursanız bırakın deyince bı zararı mi var diye düşündüm o yüzden ikilemde kaldım
Kivircikannee sutlukahve_ bilemedim bende canım ama adet bitince başlıcam ben 5 gün falan anca kullanırım kolay değil iömek