Ranni Krystal kız burnum tıkalı ağzımdan nefes aldıkça boğazım kurudu kapandı valla perişan haldeyizde bakma işte
Ranni keyfimin-kahyasi-misin ay artık o bir süre gelir gider yoklar seni ama inşallah kısa zamanda atlatırsınızz
Htccndn Ranni Misafirlikteydim canım sonra baktım benim oğlanın yine hırıltısı var buhar verim dedim buhar makinesi bozulmuş banyoyu buhar yaptım sırtına vurdum birşey çıkmıyor anlamıyorum bir geliyor hırıltısı bir gidiyor ya
keyfimin-kahyasi-misin Htccndn Alerjik astımı var acaba benim oğlumda aynı Hasta değil ama hiritlisi oluyor hava değişiminde ortam değişiminde Hersn herseydne olabiliyo buhar vermiyorum alismasin diye çok daralmazsa
Htccndn Ranni Hiç sorma bacım zaten bronşitten bir ara hastanede yattık 5 gün sonra geri çıktık ara ara hırıltısı oluyor geri kesiliyor vallaha anlamadım bir türlü ya
Talentedmom Ranni ben de aynıyım uykum var ama uyuyamıyorum bir de böcek korkusu var tabi büyük hamam böceği geliyor sürekli ilaçlama yapıyorum oğlumla tek başımayız uyuyamayınca baş ağrısından ölüyorum
keyfimin-kahyasi-misin Htccndn Doktor söylemişti hastalanmisti bı ara baya O ara soyledi bromsitide var .
Htccndn keyfimin-kahyasi-misin yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek canım inşallah öyle değildir sizede çok geçmiş olsun bu arada