Meryemkpl Kızlarr şimdi biz ilk başta eşimle anlaşmıştık. Erkek olursa o kız olursa ben koyacaktım. Kızımız olacak inşAllah. Ama ben eşime kıyamadım yinede ilk çocuğumuz beraber koyalım dedim. Ben mina dedim oda sidal dedi. Sidal mina olsun dedi ama internetten baktım sidal erkek ismi diyor sinirli öfkeli falan yazıyor çevrenizde sidal ismi var mı. Eşimide kırmak istemiyorum
Lidyasmom Meryemkpl ilk defa duydum ama kulağıma pek hoş gelmedi kusura bakma, bence eşine tatlı dille açıkla böyle sert bi isim gibi canım ama mina çok naif güzel bi isim
SevgibiR Meryemkpl hyr Sıdal ben beğenmedim koymasin ya çok zor söylemesi fln başka isim bulsun yine onu koysun kırılmaz
denizoktay Meryemkpl hiç duymadım canım bu adı ama hoş bir enerji de vermedi bana, ama önemli olan sizde bıraktığı hissiyat🙏
38his Meryemkpl sidal kulağa hiç hoş gelmiyor maalesef 🤷♀️ Mina ismini sevemiyorum ben bi türlü 🤦🏻♀️ İkra koydum ben kızıma 🌸 Sen anlamlı güzel bi isim bulursun canım inanıyorum buna 🤗🙆
Meryemkpl 38his ikra Erva bunlar hep var yakın çevremde mina yok ve benim de hoşuma gitti. Ama başka ne olur bilmiyorum
Sevdaninmucizesi Meryemkpl minel, liya, lina, ikra, yade, ayça, almira, almina, defne, duru aklıma gelenler bunlar canım
Yalinn8 Meryemkpl benim tanidigim var 2 erkek kardes sidal ve efdal, bence de sidal den vazgecir, sempatik de diil
Sevdaninmucizesi Meryemkpl bence de sidal hoş değil söylerken bile zor geliyor canım benim eşni ikna et yine istediği isim olsun ama farklı isim bulsun bizde daha cinsiyet öğrenmedik erkek belli içimize sinen ismi bulduk ikimizin de ama kız olursa hala bulamadık istiyoruz ki ikimizin de içine sinsin ne benim beğenmediğim ne onun beğenmediği olmasın sende eşine de sidal içime sinmedi çocuğun ilerleyen zamanlar da söylemesi zor zorluk çeker dersin belki ikna olur