2boysmother 2021 de oğlumun doğumu için gittim.orada takipli olduğum halde beni almak istemediler 5 santim açılmam vardı ve Selçuk tıpa gitmemi söyleyip oranın acilini aradılar onlarda alamayız burası da dolu dediler.yatağın yanında doğum sandalyesi olmasına rağmen beni normal yatağa yatırdılar suyumu patlattılar oğlum gelmedi hiçbir şey yapmadan beklediler ve ben doğum için odaya alındığımda 8 santim açılmam vardı tam 2 buçuk saat o şekilde kendi kendime doğurmaya çalıştım.allah razı olsun bir tane kadın geldi ebe mi doktor mu ne bilmiyorum ama içeri girip içerideki 4-5 tane ebeye bağırdı siz ne yapıyorsunuz çocuk ölüyor görmüyormusunuz diye.hemen üzerime çıktı dirseğiyle bastırıp ıkınmamı söyledi olmadı bir kişi daha çağırıp üzerime tekrar çıktılar şükür doğurdum ama oğlum nefes almıyordu hemen aldılar.uzun süre susuz içerde kaldı ve kakasını yapmış akciğerine kakası kaçmıştı.6 gün küvezde kaldı oğlum.sıra benim dikişlere geldi.4 buçukta oğlum doğdu 6 buçukta benim dikişlerim bitmişti.ve ben doğumla dikiş bitene kadar her iki bacağımı da toplam 4 buçuk saat kendim tuttum ve heryerim uyuşmuştu artık.lütfen bırakın dikişsiz kalsın dediğimi hatırlıyorum ama tabi bırakmadılar.bir ara diktiler tam bitti dedim dikişi yapan kişiye yanındaki kişi hocam içerde tampon unuttunuz dedi ve dikişlerimi tekrar söktüler tamponu aldılar tekrar diktiler.çocuğumu psikoloğa götürüyorum hala doğru düzgün konuşamıyor ve hiçbir sorun görünmüyor doktor doğum travması olabilir dedi.ve tabiki bende hala atlamadım