aleynaozalpp14 ben de 3,5 yıl önce sezaryen oldum, belden iğne yapılırken normal bir iğne gibiydi çok acıtmadı, bir süre sonra uyuştum zaten uyanık olduğum için süreçte konuşulanları duydum onlara katıldım vs. Bir ara midem bulandı onu söyledim ona göre ilaç verdiler hemen yatıştı, bebeği almadan hemen önce şimdi karnına bastırılacak biraz acıyabilir dediler bastırdıklarında da dayanılmaz acım yoktu. Benim de rahim içi yapışıklıklarım varmış doktorum adetlerin zor ve ağrılı geçiyordur dedi ben de evet ama ben üşüttüğüm için zor geçiyoe zannediyordum falan dedim yapışıklığın varmış bebeğini bol bol emzir dedi. Hatta ikinci bebeğimde yine aynı doktoruma gittim ilk sorduğu soru adet ağrıların düzeldi değil mi oldu 😃 benim sıkıntım şu oldu ameliyatta sırtıma yel girmiş sanırım sonraki 3 gün bunun ağrısını çektim, şimdi yanıma sıcak su torbası koydum ameliyattan çıkınca soracağım bir sakıncası yoksa sıcak su torbası koyacağım. Sezaryen sonrası ne kadar yürürsen o kadar toparlanıyorsun eve gelince falan da bıkmadan fırsat buldukça yürümek lazım. Az şekerli hoşaflar da gaz için iyi geliyor, benim hastanede gazım çıkmadı ancak bağırsaklarımdan ses geliyordu yine de hastaneden çıkmaya müsaade ettiler. Çok uzun oldu farkındayım kusura bakmayın, benim de 2.sezaryenim olacak biraz tedirginim ancak yine de herkesin süreci farklı oluyor, iyi olacağına odaklanalım, zamanla geçip iyileşecek 🌸