ArasMom__ Meli59 iyi tutmuş gibi hani ikinci dikiş ya daha iyi sanki ama düşme yok henüz. Kanamam bazen lekelenme gibi bazende akıntı şeklinde geliyoe kirli kırmızı şeklinde. Bazen hiç yok pet takmayı bıraktım çünkü terletiyordu peçete koyuyorum akıntı olmadığı sürecede iç çamaşıra bişey koymuyorum dikişlerim çabuk iyileşsin diye.
Meli59 ArasMom__ benimde kan çok nadir ama sarı geliyor kokulu gibi normal mi acaba temizleniyor için diyor cevremdekiler ama bilemiyorum
ArasMom__ Meli59 benimde arada bir sarı lekelenme de oluyor çok yoğun koku değil önceki dikişlerimde aşırı değişik bir koku vardı bence dikişlerim açıldığı için çok kötü kokuyordu ikinci dikişlerden sonra o koku gitti. Sizde dikişlerde hâla sızlama yanma devam ediyormu ? Benim arada kaşınıp yanıp sızlıyor
Esravf ArasMom__ vallahi en doğalı kantaton yağı ben hamileliğimin ilk ayşarı oldum onunla atlattm ama hala bar meme gibi şükür agrım zorlanmam yok.makat çatlağı bu dedı doktor ınsallah dogum yaklastıkca baska sey cıkmaz ve gene ben burdayım demez .
ArasMom__ Esravf doğum yaptım ben doğum esnasında aşırı şişti benimde hemoroid değil anal fissğrdü doğum bittikten sonra hemşireler buz falan koydu kaç saat sonra biraz dindi günden güne dindi şişliği
ArasMom__ Meli59 ya şöyle bir koku normal rgli akıntı kokusuda değil daha kötü dimi. Benimde öyleydi ben dikişler açıldı diye öyle koktu sanıyordum çünkü ikinci dikişten hemen sonra o koku kalmadı. Seni korkutmak istemem tabii dikişlerin ne durumda açıklık falan yok demi ?? Kaçıncı günün oldu?
ArasMom__ nurunuzgeldi su bence dikişleri açar ilk dikişlerimde çok su tuttum öyle oldu şuan korkuyorum su bile değdirmiyorum
nurunuzgeldi ArasMom__ doğum yaptın mı o zaman bilmiyorum doğum yapmadıysan diye söylemiştim hemoroid kremleri var onları doktora sorarak kullanın
tombikdoner22 ArasMom__ bacım korkutmak istemem normal doğum yaptım ama doğumhanede sadece basurum diye bağırdım öyle bir acıyor ağrıyor ki beynim patlayacak sandım acıdan. Doğumdan sonra da 3 gün sızladı öksürürken bile sızladı çok kötü bişey yine hamileyim napacam bilmiyorum
ArasMom__ tombikdoner22 canım doğum yaptım 14 gün önce benimki basur değildi makat çatlağı anal fissürdü çok acımadı ama doğum esnasında epey şişmişti hemşireler doğumdan sonra buz bıraktılar üstüne günden güne şişliği dindi ama acısı yoktu
tombikdoner22 ArasMom__ ay ne güzel yaa maşallah bacım Allah yaşatmasın zaten basuru afedersin makatımın etrafı hep meme🥺🥺🥺🥺
ArasMom__ tombikdoner22 teşekkür ederim. Kaç gününüz oldu? Umarım düzelirsiniz hep buz tuttun şişliklerin üstüne
ArasMom__ Meli59 baktığımda açıklık vardı herhalde öyle anlaşılır. Sızlama ve kaşıntı var mı dikişlerinde ?? Benim bazen çok oluyor
ArasMom__ Meli59 ya benim bugün bir tane dikişim düştü ama düğüm bir şekilde düştü, ilk açılmadan önce dikişim düştüğünde düğümlü değildi düz şekilde düşmüştü. Acaba tutunca düğümlü şekilde mi düşüyor?? Birde düşünce sanki yeri falan sızlıyor
tombikdoner22 ArasMom__ 2.5 sene oldu benim ama yine hamileyim yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum