Meli59 ArasMom__ ben çatlağın genetik olduğunu düşünüyorum sadece duş sonrası bebe yağı kullandım çatlağım oluşmadı ama hamileliğimin 5inci ayina kadar piercing takılıydı sadece orda minik catlama olmuş kapkara göbeğim suan
ArasMom__ Meli59 kara olması Doğumdan sonra oluyor çünkü benimde doğumdan hemen kaç dakka sonea baktım o kadar çirkindiki kapkara olmuş hani bir anda sönüyor ya o zaman daha kara olup daha çok çatlıyormuş kara olduğu içinde çatlaklar çok belli.
Meli59 ArasMom__ olabilir yeri iyilestikce belli olur aynadan bakarsın bide tüy dökücü kullanılmaması gerekiyormuş kimyasal diye aklında bulunsun
ArasMom__ Meli59 bende onu kullanmaktan korkuyordum tam iyileşsin sonra kullanırım belki jilettede korkuyorum kesici olduğu için yani önceden korkmazdımda şimdi korkuyor ağda epilasyonda atılmaz bakalım🥲
Meli59 ArasMom__ iste aynadan bak dikkatli bir şekilde al demişlerdi bana ama olmadı için hunharca aldım valla bi sorun olmadı. Bide benim bebeğim 35 günlük oldu iki gündür çok huysuz uyumuyor uyanınca çok huysuz oluyor seninkide böyle mi acaba atak zamanında miyiz
ArasMom__ Meli59 bazen çok huysuz olabiliyor. Duşu ne sıklıkla aldırıyorsun duş çok iyi geliyor bebeğime
Meli59 Meli59 bide evim sobalı normalde ama elektrikli ısıtıcı kullanıyorum o yüzden pek yıkamak istemiyorum
ArasMom__ Meli59 çok az aldırmışsın ben iki günde bir sürekli aldırıyorum çok iyi geliyor ve gelişimlerini hızlandırıyormuş bugün 33 günlük oldu 1 ay muayenesinde kaç kg çıktı
ArasMom__ Meli59 benimde sobalı duş aldıracağımız zaman eşim yakıyor. İki gündürde babamlara geldim annem aldırıyor duşunu
ArasMom__ Meli59 evi ısıt iki günde bir aldırmaya çalış duştan sonra o gün huysuzlanmıyorlar derin uyuyorlar havalar tam ısınınca hergün aldır
Meli59 ArasMom__ sobayı yakamiyorum çok ruzgar oluyor geri tepiyor elektriklide üşütür diye pek istemiyorum aksırıyor geceleri
ArasMom__ Meli59 az kaldı ısınır havalar. Ya benim dikişlerim acıyor yanıyor bakınca çok sık atılan dikişlerim yavaş yavaş etten ayrılıyor düşecekler sanırım ondan mı acaba bayağa etin içindeydiler çünkü )):
Meli59 ArasMom__ bende hiç öyle olmadı neyden kaynaklı bilemiyorum ama çok sıkı olduysa normaldir öyle olması diye düşünüyorum kanaman ne durumda
ArasMom__ Meli59 bizim kıyafetle valla sonra kıyafeti saymazsak 4600 falan dedi kaç doğmuştı bebek. Tabii öncelikle sağlıklı olmaları önemli 🙏🏻
ArasMom__ Meli59 evet çok sıkı atacak gibiler etten çıkmaya çalışıyorlar. Birde vajinada ki iç dikişlerin bazı sarı olmuş çürüyen dikişlermi acaba düğümlü büyük şekilde görünüyor ilk defa öyle gördüm
Meli59 ArasMom__ 3075 dogdu 2600le hastaneden çıktık 4160 olmuş işte. Doktor mamayı kes verme kilosu fazla dedi şimdi aklıma takıldı doktoru mu değiştirsem
Meli59 ArasMom__ bide ben sanırım depresyona girmeye başladım çok yoruldum artık bas edemiyorum arkadaşlarımı arıyorum onlarinda derdi kendine hep üste çıkıyorlar hiç iyi hissetmiyorum bazen keşke doğurmasaydım diyorum