Healthywealthyrespected Merveyzc evet özel doktorum önerdi ben normal istediğimi belirttim ama Bebek iri olduğu için doktoruma da bir şey diyemiyorum 4.100 kilo dedi en son kilosuna kafası da büyük dedi 🥲
Merveyzc Healthywealthyrespected farklı bi doktora gittinizmi devlette iş olsun diye bi gidin istemeden bi müdahale edemezler zaten
Healthywealthyrespected Merveyzc evet gittim orda da 4.100 dediler suni sancı yoksa sezaryen tavsiye ettiler
100924 Aylakadin tam 40ta doğum yaptım suyum azaldığı için suni sancıyla doğum yaptım bebeğim 3 ay 21 günlük oldu bilee
Healthywealthyrespected 100924 maşallah beni bir tam serum bitti sancım 0 nst de çıktı ama bende yok hissiyat en son nst de de hiç sancı çıkmadı
Healthywealthyrespected Healthywealthyrespected ben şu an suni sancı aldım bir tane bir paket yani ama sancım olmadı hissettiğim sabahı bekliyorum olmazsa sezaryen olacak @Sumbgdy
Sumbgdy Healthywealthyrespected benim suni sancıyla sancılarım çok geldi ama bebişin kalp atışları bozuldu kordon dolanmış acil sezaryene alındım ama kavuştuk şükür sağlıkla siz nasılsınız
Healthywealthyrespected Sumbgdy suni sancı bende işe yaramadı sezaryen oldum çıktığımız gün bebeğimde enfeksiyon oldu ve şu an Bebek yoğun bakımda antibiyotik tedavisi alıyor 🥺
Sumbgdy Healthywealthyrespected çokk geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahh en kısa zamanda sağlıkla çıkar bebişiniz ❤️