ArasMom__ ertonunannesi23 bencede bize doğum sancıları çokta yabancı gelmeyecek 😂😂 benimde ilk gün çok kötü olurdu ağrıdan dayanamayıp kusardım
Nilnil3535 ArasMom__ 39+1 im şöyle belim ağrıyor ve karnıma regl sancısı gibi daha şiddetli şekilde ağrı giriyor böyle saatte bir falan düzensiz hastaneye gittik gündüz sancı da çıktı ama tabi açıklığım sıfır olduğu için doktor eve gönderdi
Nurnur2 Tefu YouTube dan nefes egzersizleri ve simge dumanın videolarını yaptım squat ördek yürüyüşü activating labor diye bir video Hurma ve ananas tükettim ahududu-adaçayı perime masajı….aklıma gelenler bunlar 😃
Hellobeybii cemre- onlar bende de oluyor o zamandan beri de ben bunlar doğumun yaklaştığına mı işaret onu merak etmiştim 😊 Şuan 37+1 ve günde 2-3 den fazla oluyor rahat 6-7 si var saymadm belki de daha fazla
riceandrama Hellobeybii salı günü 32+3 te kontrole gittiğimde doktor bunun sancı olduğunu söyledi usg de hissetmiş nstye yönlendirdi ve sancı çıktı. Benim hissettiğim de o dalga şeklinde bir hareketi hatta içimi bulandıran, ben bebek hareketi zannediyordum 🫠
cemre- Hellobeybii siz artık yaklasmissiniz doguma sizin yalancı sancı değil ,gerçek doğum sancialrina giriyor artik ama tabi doğuma hazırlık ,bu aralar artık nst ye giriyorsunuzdur.
Hellobeybii riceandrama bana da oluyor aynen öyle bebek poposunu ittirir gibi bi anda sertleşip düzleşip değişik birşeyler ama onlara normal dedi nst de düzenli bir sancı çıkmadı ama ara ara sancılar vardı bunlar okey dedi bakalm beklemedeyiz😊👏
Hellobeybii cemre- evet giriyorum 3 kere girdim en sonuncuda 40-50 ye çıktı bi kere ama düzenli sancı çıkmadı bakalm beklemedeyiz. 😊
esra34_ ArasMom__ doğumun son radesi bile öyle son yarım saat zor ama kusama ya kadar gidiyorsa sizin çok kolay dogurursun kız vallla
ArasMom__ esra34_ bencede bakalım bu aralar doğuracam doğurunca yazarım 😂🥲 ama tabii 9 aydırda regl görmediğimiz için alıştık )):
ArasMom__ esra34_ kuzum ben doğurdum regl sancısı benim sancılarlmın yanında prenses kaldı vallahi. Korkutmak istemem ama çok kötü sancıları beni delirtti sancı geldikçe saçımı yoldum inanılmaz bişey suanda hatırladıkça bile ağlıyorum 🥲🥲😥
ClerinK ArasMom__ Bende de aynisi olurdu, dogum o kadar cok reglin ilk gününe benziyodu ki doğum sancısı sirasinda kustum
Rafaelli Nzbgln bendede acılma yoktu ama sunı sancıyla actılar keside yaptılar tabi, neden hemen sezeryanı kolay yontem olarak goruyor kı doktorlar anlamıyorum
Nzbgln Rafaelli bana suni sancıda verdiler bir cm dahi açılma olmadı olan bebeğime oldu bir ay yoğun bakım süreci yaşadık keşke daha çok açılmam olması için bişeyler yapılsaydı onlar yüzünden 2 gün sonra yine sezaryenim var
Dilankrca ArasMom__ şey doğumu yakın olanlar varda 😂🙂↕️ normal miydi kendinizi iyi hissettiğinizde anlatmanızı çok isterim süreci