1umutturyasamak Kendimi çok halsiz bitkin uyku halinde gbi hisediyorum kalkıcak halim yok miğdem aşırı bulanıyo ve kusmam var bu haftada normalmi sizce
Doga_deniz 1umutturyasamak senle aynıyız canım bende hiç olmadı başından beri ama üçüncü trimesterde bulantılar halsizlik falan geri geliyo olabilir başa dönebilirsiniz diyolar sen yine de bi doktoruna sor istersen normal mi
Zeyneb99 1umutturyasamak ben 30 haftaligim ayni durumdayim uyuyorum surekli halsizim midem bjlaniyorr
1umutturyasamak Doga_deniz öylemi oluyomuş cnm bende endişe yaptm perşembe günü kontrolüm bebeğim oynuyorda ben kendimi çok halsiz hisediyorum
Doga_deniz 1umutturyasamak aynen canım olabiliyomuş ama başka bi şey de olabilir tansiyon falan inip çıkıyoya bu haftalarda telefon açıp sor bi istersen
1umutturyasamak Doga_deniz devlete gidiyorum yavrum ya arıcak doktor yokki 😣 Dayancam mecbur randevuya kadar
Doga_deniz 1umutturyasamak yani çok kötüysen acile de gidip gelebilirsin Allah korusun başka bi şeyse perşembeye de daha var