Arelarven1 Kivircikannee malesef ki çıkarabiliyor geçen ay yaşadım farklı 2 markanın 3 testini aynı gün yaptım pozitifti ertesi gün kan verdim negatif ve 1 hafta sonra tekrar kan verdim yine negatif farklı bir marka test aldım oda negatif tekrar aynı testten evde vardı onu yine yaptım yine pozitifti yani 2 marka varmis yaniltan bende geçen ay öğrendim biri prodoctor malesef diğeride ar+ımed diye bı marka ama tabiki sizinki gerçekten gebelik de olabilir kan vermeniz gerek benm birisi erken gebelik testiydi o yüzden kesin var demiştim ama değilmiş yani🤭
Demem Kivircikannee bence hayır, gebelik olmadığında çok net tek çizgi çıkıyor hep. İstediğiniz güçte ışıkta bakın size istediğiniz ikinci çizgiyi göstermiyor 😬🤭
NesrinBzn Şimdiye kadar çıkarmıyordu bu ay aldığım testin 4 ü de pozitif çıkardı art med kop koyu iki çizgi çıkardı ama kan testi negatif ti awox sipariş ettim bende o direk negatif çıkarmıştı silik bile olmadı ama ona inanmadım meğer doğruymuş
Kivircikannee Varsa da kimyasal oldu ya koyulaşmıyor testler çünkü adeti bekliyorum artık vakti gelmemiş daha bebişimin