Beybyi Kızlar ben annemlerin yanına geldim doğuma bebeğim doğdu şuan 12 günlük kafasında ki yumuşaklık için ve gaz problemi için ilaç vermedi sağlık ocağı geçen gittiğim zaman misafir olarak kaydimizi yaptı zaten eğer gidip söylersem veriyolar mı
Minnakpopus Beybyi eğer imkanınız varsa sağlık ocağının verdiklerini kullanmayın lütfen dışarıdan kendiniz alın
myangelson Beybyi gaz damlası sanırım devlet karşılamıyor özel alınıyor çocuk doktoru bize öyle demişti ücretli damlalar var devlet karşılamıyor gibi birşey demişti ama d vitamini veriliyor bize sağlık ocağında ebe vermişti ama verirken ocean D3 alırsanız daha iyi olur bende onu kullandım demişti
tatlibebegim_ Beybyi sağlık ocağınınkini kullanmanızı tavsiye etmem büyük insanada yenidoğan bebeğede aynısını veriyolar bebeğim kullandı aşırı huzursuz oldu gaz problemi falan oldu bıraktık sonra ocean kullandık ücretli 495 tl şuan ki fiyatı onu kullanıyoruz baya iyi tavsiye ederim
Parinas Beybyi bıngıldak için d vit veriyorlar ama gaz ilacı vermiyorlar. Ki ben d vitaminini sağlık ocağından kullanmanızı önermem. İçindeki koruyucu madde çocukta aşırı gaz yapıyor. Doğal bi marka alın döndüğünüzde de kullanırsınız ziyan olmaz
Minnakpopus Beybyi yukarıda yazmış arkadaşlar gerekenleri. D vit ocean 400 yenidoğana kullanılıyor zaten. Gaz damlasıda biogai var sab simplex var
tatlibebegim_ Beybyi evet çoğu doktor onu yazıyor artık, bu arada fiyatını yanlış yazdım demir ilacıyla karıştırdım d vitamini dsha uygun bu fiyattan
Parinas Beybyi ben hep ocean kullandım. Fıs fıs ucu oluyor kullanımı da çok pratik. İçinde de sadece zeytinyağı ve d vitamini var.
Minnakpopus tatlibebegim_ aa neden ben 5 yıl ara verince kaçırmışım demekki😂😂 oğluma sab simplex kullanmıştım bende faydası çoktu umarım o hala duruyordur
tatlibebegim_ Beybyi valla ben tek biogaia kullandım ama yukarıda arkadaş diğer gaz damlasını yazmış ismini duymuştum çoğu kişi onu kullanıyomuş memnunlarmış
Minnakpopus Beybyi sağlık ocağının verdiğini kullanırsan evet. Ama kendin içeriği sağlam bişe alırsan hayır yapmıyor