Cessika Wonderful34 kız testin anlaşılacak neyi olsun ikinci çizgi hamilesin demek ama malum marka değilse
ozr1 Wonderful34 bende böyle silik bir çizgi ile öğrenmiştim ( predctor early markası ile) hemen kan vermeye gittim 40 çıkmıştı beta değerim, çok erken yakalamıştım. Bence tekrar tekrar test yapıp stres olmak yerine hemen gidin acilde kan verin 🌸
Ecekizir Wonderful34 benimde sat 18 Mart bat 17 Nisan Cuma günü test yaptım çok silik çıktı ama kan vermek için reglimin geçmesini bekleyeceğim kramplarım ve hafif bel ağrısı yaşıyorum geçen ay artimed ile test yaptım silik çıkarttı kan verdiğinde 1.20 çıktı gününü bekle bence bu kadar erken çıkardıysa yalanci pozitif olabilir 🌸
Cicekbahcesi12 Wonderful34 ya bence silik gölge falan degil kirmizilik belli bir ikinci cizgi artimedin de dogru sonuç verdiği olmustur illaki imkaniniz varsa yarin kan verin yoksa baska marka test deneyin bence
ozr1 Wonderful34 sabah ilk idrarla mı yaptınız? Ve kaç dakika içinde belirdi 2. Çizgi, regl olmanıza kaç gün var bu arada bunlarda önemli, eğer çok erkense dediğiniz gibi bu marka test yanıltıyor olabilir tabi 🌸
mysweetgril1 Wonderful34 eczaneciyede sordum hatta alırken çoğu kişi yalancı pozitif verdiğini soyluyo dedim en çok satılan talep olan marka bu dedi kimse böyle bı şikayetle gelmedi dedi başka markaýı getirmediğini söylemişti bana.