Alt-26 20-24. Hafta arasında olan detaylu ultrason için eşlerimiz de odaya girebiliyor mu? Yoksa yalnızca biz mi girebiliyoruz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Smbemdy Alt-26 devlette eş almiyorlar iceriye. Sadece sultan canan aliyor o da perinatolog degil ayrintili ultrasonu yapmiyor.
Glhayat_54 Alt-26 perinatoloji bölümü alıyor ama konuşması gereken şeylerde alıyor riskli görülen seylerde detaylı konuşmak bilgilendirmek için alıyor..
Alt-26 myangelson hangi doktora gittiniz? Nasıl geçti ne kadar sürdü? Perinatolojiden randevu aldığınızda direkt detaylı ultrason çekildiniz mi? Bir de çekimler e nabızınıza yüklendi mi size herhangi bir doküman verildi mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
myangelson Alt-26 ben perinatoloji takipliydim o sebeple bilemiyorum. 24. Haftadan sonra acil serklaj ile perinatoloji takibine geçtim. Muayenede detaylı da yapıldı gayet iyiydi ben memnun kalmıştım zaten sonrasında kendi hastalari oldum. Ben prof. Selçuk özden takipliydim. Çekimler enabiza düşmüyor bir kağıt veriyorlar size ölçümlerin yazdığı öyle oluyor yani bende öyleydi en azından
Alt-26 Glhayat_54 hangi doktora gittiniz? Nasıl geçti ne kadar sürdü? Perinatolojiden randevu aldığınızda direkt detaylı ultrason çekildiniz mi? Bir de çekimler e nabızınıza yüklendi mi size herhangi bir doküman verildi mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Glhayat_54 Alt-26 Eğitim arastırmada en 45 dakika bakılıyor.. 2 doktor var biri profösör selcuk özden, diğeride kadın doktor. E nabızada düşmüyor o an bakıldığında zaten size kağıt verecek orda yazacak sonuclar. Gerekli acıklamayıda zaten size yapacak.
Vaveyla Benim randevum doktorum hemen almamı söyledi 18 +1 haftaligim yarın randevum var erken olduğunu söyledim doktoruma da kızımda 20 kusur haftalarda girmiştim takipli doktorum da bir an evvel gozuk erkense başka zamana güm verir perinatologun hastaneden gitme ihtimali var bir an evvel bağlantı kur dedi ama kararsızım bilemedim
Glhayat_54 Edasusari sizin hangi bölümdü ?? Radyoloji bölümü yani detaylı ultrason evet bendede 5 dakika baktı.. Ama perinatoloji yani riskli gebelik bölümüde 45 dakika baktı bütün hastalarına uzun bakıyor perinataloji bölümü daha detaylı uzun inceliyor.
Edasusari Glhayat_54 anladım benim radyolojitdi o yüzden. Madem öyle niye bütün ayrıntılı ultrasonlara peritonoloji bakmıyor 🤦🏻♀️ 45 dk nerde beş dk nerde…
Glhayat_54 Edasusari evet haklısınız.. Bazı sehirlerde detaylı uzun bakılıyormuş şehire göre hastaneye göre değişiyor sanırım bilemedim.