Sevgiiss DuruDefne_mommy inşallah canım benim kaç haftalıksın . Sende yeni öğrenmiştin 2 hafta ilerde herhalde yanlış hatırlamıyorsam 🥰
Cimcime30 Sevgiiss ınsallah kuzum ınsallah sende sağlıkla mutlulukla bebısını kucağına alıp buyutursun ınsallah
Cimcime30 Sevgiiss yarın gıdıcem de haftaya cuma esım varıkosel amelıyat olcak gıtsem ne olacak kı doktor ne dıcek bıkmıyorum yarın amelıyat okurken nasıl tedavi omacak
Sevgiiss Cimcime30 sen yine de git baksın yumurta büyüyor mu diye. Moralini yüksek tut. Demesi çok kolay biliyorum yapması çok zor . Elinden geldiği kadar iyi ol 🙏
Cimcime30 Sevgiiss evet yumurta takıbı ıcın gıdıcem ılık defa doktor bakıcak buyuyormu dıye ınsallah daha sorun çıkmaz da tez zamanda bebegım olur
DuruDefne_mommy Sevgiiss daha hiç gitmedim doktora perşembeyi bekliyorum 6+2falan oluyo belki duyarım bi ihtimal erken gitmek istemedim bence bu bile erken de en azından keseyi görürüm 😍😍
Sevgiiss Cimcime30 inşallah canım eşimin ameliyattan sonra hemen olur sende çıkmazsa sorun. Hani bu ay çatlatma iğnesi deneyecektiniz erken olmuş ameliyat
Sevgiiss DuruDefne_mommy inşallah canım ben oğlumda 4+4 de keseyi 5+6 kalp atışını duymuştum ama ikisi de vajinal ultrasondu 🫶
Cimcime30 Sevgiiss haftaya cuma amelıyat Bnde bulmuyorum doktor ne derse o oluyor yarın gıdım bakım ne dıcek
DuruDefne_mommy Sevgiiss biliyorum canım kızım da vajinal ultrason da duymuştum ama 6 yıl geçti haftasını hatırlamıyorum 😀😀