Mhsnogzby 1sen1ben1debebek Bi tek siz bildiniz sanırım teşekkür ederim erkek bebeğim olacak bugün öğrendim💙💙
1sen1ben1debebek Melis_21 bebeğin tutunma yönüne göre.Sorgu sual edecekseniz boşuna bildirim kutumu doldurmayın lütfen neticede TAHMİN demişiz burada…
Melis_21 1sen1ben1debebek merak ettim sordum bu nasıl bir cevap insanlara böyle davranacaksanız bence hiç tahminde bulunmayın daha iyi
1sen1ben1debebek Melis_21 saçma geldi yani sorgunuz ben kırıcı ya da argo kelime kullanarak bir yorum yazmadım ama nasıl anlamak istiyorsanız.Daha önceki tahminlerimdeki yorumları okuyabilirsiniz önce kendinizi yargılayın.Hepimiz anne adayıyız iyi akşamlar
Melis_21 1sen1ben1debebek benim sorumda argo kelime mi var saçma gelen ne anlayamadım?neye göre diye sordum tutunma yönü veya kese şekli mi tutunma yönüne göre erkek oluyor çünkü o yüzden merak ettim sordum başka bir kriteriniz mi var diye saygılı cevaplar yazın biraz lütfen
1sen1ben1debebek Melis_21 saygısızlık olan kısım neresiymiş hanımefendi? Siz şuan bana saygısız muamelesi yapıyorsunuz bence siz dikkat edin biraz şahsen ben hepimiz anne adayıyız diye belirtmişim kalp kırgınlığı olmasın diye.Neyse umarım idrak edebilirsiniz
1sen1ben1debebek mrveasf nub ve Çin takvimine göre erkek canım daha önceden kız demişim ama erkek diyorum.Doktorun tahminde bulundu mu erkekler biraz daha erken gösteriyor kendini
mrveasf 1sen1ben1debebek yok birşey demedi 17-18 haftalık iken söylüyorum dedi 17 haftalık iken kontrolüm var bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum ben Çin takvimine bakmıştım da kız gösteriyordu yanlış baktım sanırım ☺️