Eminesentepe1 1sen1ben1debebek ay inşallah ya 2 oğlum var rabbim kız nasip eder inşallah 10 haftalıgız suan
1sen1ben1debebek Eminesentepe1 Rabbim gönlüne göre versin inşallah benim de ilk bebeğim geçenlerde erkek olduğunu öğrendim😅27. Haftada değişenler oluyormuş yanlış görenler ama bilmiyorum olur mu 15+2 yiz
Eminesentepe1 1sen1ben1debebek ya doktor ve cihazı çok önemli ya bnce ilk gecelikte insan cinsiyeti sorun etmiyor da 3. Olunca bide süpriz olsun korunurken.. Bn ide neye göre bakıyorsunuz acaba Bn pek anlamıyorum da
1sen1ben1debebek Eminesentepe1 kafa yapısı,Çin takvimi ilk zamanları tutunduğu yön kese şekli 😅Kese şekli çok az da olsa yanıltıyor ama
Eminesentepe1 1sen1ben1debebek ayyy inşalalh yaa öğrendiğimde yazacağım burdan çoğu kişi de kız demişti bakalım
1sen1ben1debebek supermom__ erkek bebişe benzettim son adet ve doğum tarihini yazarsan birde öyle bakalım ne çıkıyor
Ftmnrrrr 1sen1ben1debebek lütfen bana da bakabilir misin 7+5 lik ultrason son adet tarihim 2 Şubat doğum tarihim 26.01.2004
supermom__ 1sen1ben1debebek Ay ağzınızdan bal damladı bı kızım var bir de oğlum olsa tadından yenmez 😄 Son adet : 30.01.2023 Doğum : 09.04.2003
Ftmnrrrr 1sen1ben1debebek yaaa ilk gebeligim ne olsa çok sevinirim. Allah razı olsun benimde içimden geçen erkekti sağlıkla gelsin önemli olan o. Peki nasıl anladınız ? 💞