dilsinati Kızlar selamlar. Kızlar kendiniz için değil de; Karnınızdaki bebeğinize kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz? Ve kontrollere gittiğinizde “ya şunun faydasını gördüm ben 1 ay bu şekilde düzenli tükettim şu ürünleri” gerçekten kilo almış dediniz mi? O ürünler neler yazar mısınız
Fatmadmr37 dilsinati ilk kızımda düzenli olarak yumurta, kaşar peyniri, süt, yogurt, maden suyu, muz, kivi, yeşil mercimek, badem, ceviz, fındık yemeye özen gösterdim. Gerçekten güzel bir kiloda da doğdu. Şimdi ikinci gebelegim yine ayni devam ediyorum.
Minnakpopus dilsinati kahvaltıda günlük mutlaka 2 yumurtamı haftada 3-4 kez avokadomu ve kaşar peyniri/ceviz yiyorum ara öğünümde kefir ve çiğ kuruyemiş muz tüketiyorum akşamda haftada 3-4 kez kırmızı et tüketmeye çalışıyorum geri kalan günlerde sebze yemeği. İlk gebeliğimdede bu şekilde beslenmiştim bebeğime çok faydası oldu bundada aynı sistemden devam ediyorum. Ayrıca ben gün aşırı sabahları aç karnına 1 çay bardağı ilikli kemik suyu içiyorum limon sıkıp
Durumay1 dilsinati ya ben çok dikkat edemiyorum 3. Aydayım iştahımda yok acaba bebeğe Bir zararı olur mu
Han23 dilsinati gunde net 2 haslanmis yumurta(bazen omlet ile bazen haslayip). her gun 1 bardak laktozsuz sut ,2 kalip beyaz peynir. her gun tam tahilli bugday ekmegine 1 kasarli tost, bunu her gun yapamasamda haftada 3 4 kere bir avuc findik yiyorum. en iyi rutinim bu. ve ise yariyor bende👌
dilsinati Kız sabah midem bulanmıyor mu? Kemikli ilik suyu nasıl evde mi yapıyorsun kendin? Şuan 31. Haftamdayım bu saatte sonra bir etki olur mu kilo artışın? en son 15 martta gitmiştim 1 kg idi. 24 gün geçmiş üstünden. Muhtemelen 1500-1600 kilo olabilr emin değilim TahmineN söylüyorum şuanki kilosunu.
Minnakpopus dilsinati ben ilk gebeliğimdede doktorumun bilgisi dahilinde hep bu şekilde ilerledim. Hayır bulanmıyo bulansada tatlandırıp içiyorum çünkü hem bana hem bebeğe ve oğlum doğduktan sonraki etkilerinide gözle gördük çok şükür. Evet kendim yapıyorum. 23+ haftamdayım 3 kere gittim doktora daimi gitmiyorum en son sanırım 20.haftamda gitmiştim emin değilim 500 gramdı. Ama şuan için zaten kilo olayı için çok erken. Asıl gebeliğin sonlarında atağa geçiyor bebekler.imkanlar dahilinde beslenmenize dikkat edin elinizden geldiği kadarıyla 🌸