Minat9496 Htccndn kalpler bağlı olsun bunlar sadece materyal bisey mantıken tabiki , yüzük sevmeyen milyonlarca insan var çok mutlular eşiyle 😍
Htccndn Gulsahs Ya zor durumda kalınmadığı müddetçe bende karşıyım aslında ne bilim değerlidir diye düşünüyorum 😂
Gulsahs Htccndn kız evde kaybolmasından korkuyorum birde kedi var bende öyle evin içinde kaybetti de zor bulduk birde takmıyorum ya birşey olur mu düşüncesi biraz geriyor beni 😬
Minikeller38 Htccndn kuyumcuya parlatmaya götürmüştüm abla çamaşır suyuna deydirmeyin altınlarınızı demişti o zmaandan belli takmıyorum evde canımm . Kararma yapıyormuş sanırsam
Naazli Htccndn alyansımı hep takarım hiç çıkarmam. Tek taşımıda çocuk olduktan sonra tek tük özel günlerde takmaya başladım. Sürekli takmıyorum
Htccndn Naazli Bende senin gibiyim bebiş olduktan sonra öbür yüzükleri takamıyorum ama alyans hep parmağımda ☺️
Htccndn Gulsahs Ahahaha 😂😂 sende haklısın canım o zaman böyle elbise dolabının içine üstüne felan koy 😂
Gulsahs Htccndn benim hiç öyle adetlerim yoktur kaybolsa umursamam ama gümüş olmadılı için kaybolsa eşim birazcık kızabilir😂
tahamommy Htccndn tektaşıma o kadar aşık olmuştum ki taktığımdan beri çıkarmadım 😅 alyansımı arada bir takıyorum
Htccndn tahamommy Ahahah sizinkide tam tersiymiş rahat edebiliyormusunuz evde ben hiç rahat edemiyorum tektaşla 😂
tahamommy Htccndn benimkinin taşı biraz küçük hatta baya küçük 😅 ondan herhalde kibar ve hissedilmiyor alyans beni daha çok sıkıyor nedense 🤣
Gulsahs Htccndn önceden bende senin gibiydim kafaya çok takardım hatta eşim yüzüğünü takmıyor diye kaç kere kavga ettik konuşmadık sonra bende takmamaya alıştım ona da hak verdim şimdi zorla bir yere giderken taktırıyorlar😂