Htccndn Kızlar geçen bunu happy kidste görmüştüm burdada biz konuşalım dedim ☺️ ben alyansımı takıyorum 5 taşımıda canım sıkıldıkça takıyorum ☺️
Ztkn2 Htccndn bir alyansım bir tektaşım var birde gümüş bagetim var hepsini takarım dünya malı değil mi tak gitsin😝
Fatmadmr37 Htccndn ilk kızıma hamileyken doğuma kadar alyansımı taktım. Sonrasında olmadı yüzüğüm şuan takamıyorum 😅 tektas yuzugumu de dışarıya çıkarken takıyorum sadece
Htccndn Fatmadmr37 Bende hamileyken çıkarmadım 😂😂 ams 5 taşımla tek taşım olmuyordu onları takamıyordum 😂
Gulsena09 Htccndn ben alyansimi hep takiyorum sadece baget yuzugumu disari cikarken takiyorum sadece esimde hep takiyo alyansini
Htccndn Gulsena09 Bende hep alyansımı takıyorum eşimde takar ama bende öbür yüzüklerimi dışarıya çıkarken takıyorum 😂
Balbebek012 Htccndn alyans tek taş düğünden beş taş taaa sevgiliyken almıştı eşim bir de tam tur var sonra eşim baget set almıştı onun da yüzüğü var hangi birini takayım önceden hepsini bakardım şimdi birini bile takmıyorum eşim bşr şey demiyor 😅
dilaradoyan Htccndn evet normalde de hiç takı takamam rahat edemiyorum. Öyle düğün dernek falan olursa içimden gelirse çok nadir takıyorum onda da tek taşımı