Suleozkanmavi Arkadaşlarım merhabalar çok stresli bir duruma girdim normal doğum istediğim için dr suni sancı vererek doğuma almak istiyor , sancıyı verdikten sonra da birkaç saat bekleyip sezeryana alıcam dedi . Yaşayan varmı bu durumu ? Çok strese girdim
ttazeannee Suleozkanmavi kız millet 42. Haftaya kadar bekliyor acelesi neymiş hemde suni verip bir kaç saat sonra alacakmış hayret ettim doğrusu. Bebeğin suyunda kilosunda bir problem mi var niye bu acele
Beyzanur3 Suleozkanmavi sakın kabul etme mümkünse de doktorunu değiştir herşey yolundaysa ve normalse kendi sancını bekle canım Allahın izniyle bişey olmaz normal doğum görünüyosa ve istiyorsan normali bekle sen
Suleozkanmavi ttazeannee benimde şaşırdığım şey o aslında çünkü herşeyi iyi beneğin eşi suyu kılosu ama sezeryancı doktor sanki . Ne yapacağım şaşırdım
Edanurylm Suleozkanmavi başka bir doktora görünün bence bende 39 haftalık gebeyim doktorum hiç Suni verelim başlasın demedi bekliyoruz
aysee1234 4kilo dogurdum kendi sancimla 40+6da 1saatte dogdu, ilk oglumda suni sanci vermisti doktorum kiyaslayamam ikisini oda kisa sürdü 3saat falandi ama siddeti cook daha fazlaydi
Suleozkanmavi aysee1234 normal doğum için ekstra birşey yaptınız mı ? Maşallah bu arada sağlıkla büyütün 🌸
cemre- aysee1234 evet ben de yaşadım suni sancı gereksiz fazla ağrı yapıyor normal sanciya göre ,ve açılma geç ilerliyor çok acı çekmekle kalıyorsun.gerekmedikce vermemeliler
evlatce-41 Kesinlikle doktorunuz sezeryancı..! Ne demek iki saat bekler alırım ya sanki süre veriyor bide iyice strese sokacak sizi😒 çevremde 40 ve 41 de doğum yapan çok yani anlamadım doktorunuzu ben olsam direkt değiştirirdim doktoru
Suleozkanmavi evlatce-41 buradaki devlet hastahanesi olsa anlardım onlar sezeryancı özele gitmemdeki en büyük rahatlık anne ne isterse oydu ama benim son haftamda strese soktu ciddi anlamda sona gelmişim dr değiştirmenin de beni strese sokacağını bilmesi gerekiyor. Normal doğumu hızlandırmam lazım hurma yiyorum aksi gibi şekerim de var .
Edanurylm Suleozkanmavi bence doktorunuzu değiştirin sezaryen doğum zor durumda kaldığında yaparlar benim bildiğim sizin bir sıkıntınız birşey yokmuş sonuçta başka doktora gidin
cemre- Suleozkanmavi bir kesere olsun devlete git ,bir sey kaybetmezsin ordaki doktorlar daha gerçekçi ve sezaryenden yana degiller.ben senin yerinde olsam bugün devlet, özel ,başka hastaneden birkaç doktora daha gorunurdum.
evlatce-41 Suleozkanmavi malesef özellerdede denk gelirseniz iyi bir doktora normal olur genelde sezeryan yapmak ister özeller az uğraş daha fazla maaş çünkü
highlighter1010 Ben de doktorların hemen halledip kurtulmak için suni sancı yoksa sezeryan önerisi verdiklerini duydum Ay bekleyin inşallah sağ Salim hemencecik normal yolla kavuşursunuz yavrunuza karar mercii sizsiniz istemeden bir şey yaptıramaz
Suleozkanmavi ttazeannee mesela son haftamda dr değiştirsem birşey olur mu . Bulunduğum yerde çok fazla seçenek yok devlet hastahanesinde bir dr szeryancı diye duydum