Nurellaaaaaaa1212 Kızlar istanbulda bu sene için ikili test yaptıran fiyat alanınız var mı varsa yazar mısınız hastane ve fiyat olarak sizi seviyorum öptüm
Fatmadmr37 Nurellaaaaaaa1212 suan 20 haftaligim. İkili test yaptırdığım da 1700 tl ye yaptırdım. Yaklaşık 2 ay önce yani.
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ayın 22si gidicem 2liye gidim yazarım fiyat benim perinatolog ya doktor o yüzden kendi yerine aynen yaptırıcam ortalama fiyat öğrenirim ondan ben 😬
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 söylemeyince bunlar merak etttim sksksksksk Ama ilk hamileliğimde doktor down sendromlu olursa aldıracakmışım diye sordu hayır dediğimde o zaman yapmanın bi anlamı yok üçlü testi yaptırırsın demişti bana :))
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ üçlü yanlıs sonuc verebiliyormus yani yüzdesel paylar doğru cıkmıyormus. Mutlaka yaptır yaptırmadıgım için bebeğimin hastalıgını geç öğrendim ben
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 harbimi yaptırırım zaten az önce eşime sordum o da o gün gelince bakarız pahalıysa devlette yaptırırsın şuan devlete gitmenin bi anlamı yok dedi o da bakalım ayın 21 inde kesin öğrenirim ben 🤣🤣🤣🤣
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 hiç sorma ya hangimiz önce giderse öğrensin 🤣🤣🤣🤣 birbirimizden başkasından yarar yok 🤣🤣
Fatmadmr37 Nurellaaaaaaa1212 yok canım sadece ikili test yapıldı o fiyata. Ben sonrasında kendi doktoruma gittim. Ama muayene derken ultrason ile bakılmaksızın diyorsanız ense kalınlığı falan için yani. Evet ultrason+kan alımı 1700 tl. Umraniye ümran tıp merkezinde yaptırdım.
Nurellaaaaaaa1212 ash62an yo hayır özele gidiyorum lakin veznede ücretini sormayı unuttum doktorum devlette de yaptırabilirsin dedi ama istemedim kendisinde yaptırıcam. Telefonda da bilgi alamadıgım için belki burada bulabilirim diye yazdım
ash62an Nurellaaaaaaa1212 ücretli bir yerde yaptıracaksanız bence fetal dna yaptırın onunda ücretleri çok uçuk ama🥲 ben de aynı döngüyü detaylı ultrason da yaşıyorum doktor arayışındayım
Nurellaaaaaaa1212 ash62an detaylıya da kendi gittiğim hastanede yaptırmak istiyorum doktorları makineleri cok iyi. Bugün veznede biri sorarken duydum musyne ile beraber 5800 tl ücret verdiler. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama
ash62an Nurellaaaaaaa1212 kocaelide oturuyorum ben de. Bir klinikten fiyat aldık 7.500müş yarın detaylıca arayacağım her yeri bakalım