Filtekahvee Merhaba sağlık ocağında tetonoz yapmak istediler doktoruma sormadan yaptırmadım. Doktorum yaptırma adacel yapıcaz ilerleten haftalarda dedi. Doktorumun yönlendirmesi doğrultusunda ileriyeceğim. Sizler n’aptınız ne kadara yaptırdınız aşıyı
Tontis2025 Filtekahvee adaceli yaptırmadan önce normal tek doz bir tetanoz asısı olmanız gerekiyor doktorunuz anlattı mı size?
YouAreMySunshine Filtekahvee Yok hiç bir sorun olmadı, sadece koluma dokununca hafif ağrı hissettim yoksa aşı olduğumu unutmuştum. Bugün koluma dokununca bile ağrımıyor. Ama tedbir amaçlı üzerine yatmadım, o kolumla ağır iş yapmadım
Tontis2025 Filtekahvee enteresan cunku benimde doktorum adacel yaptırmamı istedi 24de td 28de adacel seklinde yazıldı Hatta birçok kişi bu sekilde yaptırdı siz bi tekrar sorun dilerseniz ben tek doz adacel ywptıran duymadım hic ya önceden tetanozu olanlar anca direk adacel yaptırıyor
Filtekahvee Tontis2025 bende ilk defa söylediğiniz gibi duydum videolardada tetonoza gerek yok diyorlar bunu olursan
YouAreMySunshine Filtekahvee Yok çevremde Adacel yaptıran kimse başka doz yaptırmadı, olmadan önce internette araştırdım orada da hiç görmedim