Tugbabahceci İyi akşamlar bayanlar nasıl geçiyor son zamanlariniz.bize doktorumuz Perşembe gününe sezeryan gününu verdi.
Nergizos Tugbabahceci bu Perşembe mi canim. Ben bugün 38 oldum. Dün gitmiştim dra. Haftaya ptesi gel gün vereyim dedi daha🙄
Melike1001 Tugbabahceci 37+3 üz bizde 38 sayılırız iki gün sonra kontrol var ama doktorum normal doğum diyor bekleyeceğiz büyük ihtimalle
Rafaelli Tugbabahceci bizde yeni girdik 38e 37+1, vajınal dogum benimki 2ci gebelik, ilki 38+4 suyum azaldıgından suni sancıyla dogdu bakalım bu ne zaman gelecek
Tugbabahceci Rafaelli vaktinde sağ salim gelir inşallah.benimde ikinci gebeliğim ilki cato darligindan sezeryan olunca bu da öyle oluyor
Princess_momm Tugbabahceci yaaa bende sanıyorum başı aşağıda ondan öyle 🥲 neyse zaten hertürlü sezeryan olcak 😁.
Elis27 Tugbabahceci devlette mi sezeryan olacaksınız ?, benimde normal doğum yarın 38 oluyoruz bekliyoruz heyecan ile .
nurisssko Tugbabahceci 38+2 vajinal doğum için bekliyoruuuuum, her gece yarın sezeryana alınmak için arıcam diyip sabah sakinleşiyorum😂😂😂