Mehmeteren-ve-defneninannesi Merhaba 1 Ocak 2025’ten itibaren doğan tüm bebekler faydalanabiliyor resmi iyileşmiş başvurular bu şekilde yapabilirsiniz herkesin faydalanması için paylaşmak istedim
asenat-63 Mehmeteren-ve-defneninannesi ben giriş yaptım ama bebeğin kimlik bilgileri kısmında akşama yaşiyorum ekleye basıyorum tam adını yazıcam hata veriyor
Zehra44 Mehmeteren-ve-defneninannesi şuan ikinciye hamileyim 1 ay sora doğacak başvuru doğunca yapılacak değil mi ? Bir de ben ikinci cocuk olarak aylık 1500 mu alacağım
Esay5060 Mehmeteren-ve-defneninannesi benim 4 . Gebeliğim oğlum 10 aylık kizim 4 yaşin da büyük oğlum 9 yaşinda 32 haftaliğim ben aylık mı alacam acaba kafam karişti
1998- Mehmeteren-ve-defneninannesi canım benim 2019 doğumlu bi kızım var bu senede mayısta doğum yapıcam ikinci çocuğu ne kadar alıyorum bu 2025 te doğduğu için tek çocuk mu sayılıyor şimdi
Deleted33000 Mehmeteren-ve-defneninannesi benim iki çocuğum var üçüncüye hamileyim temmuzda doğum yapacağım ve geçen biri bana 2025 ve sonrasında doğan çocuk için tek seferlik 5bin alacağımı sonrasında çocuğum olursa onlar için aylık 1500 yada 5 bin alacagini söyledi doğru mu bu kafam karıştı
Baharkle Deleted33000 ilk çocuğu olanlara 5000 tek seferlik,siz her ay ne kadar veriyorlarsa onu alırsınız
Bebekmert Deleted33000 evet bugün ben de gittim aile sosyal hizmetlere . Ordaki görevli de bana aynı şeyi söyledi 2025 sonrası doğan çocuk ilk çocuk sayiliyormus ve 5 bin lira yatiyormus
asenat-63 Mehmeteren-ve-defneninannesi yok giriş yaptım ama aksaklık nedeniyle çıktım olmadı sosyal hizmetlerden hallederim
Deleted33000 Mehmeteren-ve-defneninannesi bende öyle biliyordum ama işte içime bı şüphe düşmüştü sagolun
minikbebegim06 Mehmeteren-ve-defneninannesi hayır ilk çocuk için tek seferlik 5 bin her ay 2 çocuk ve sonrasi için
Mehmeteren-ve-defneninannesi Zehra44 evet aylık 1500₺ ve doğduktan sonra canlı doğum kğıdı ve Tc kimlik no ile yapılıyor
PelinKaradeniz Bende denedim ama sandık üyeliği kaydınız bulunmamaktadir diyor öyle uyarı alan varmı resimde yükleyemedim bi türlü
Deleted33000 Bebekmert bende öyle duydum gercekmi demekki bilemiyorum artık alınca göreceğiz ama ilk sayiliyorsa çok saçma olmuş bu sene herkese tek seferlik verilecek demekki