Nursotu Kızlar doktorum jugamor diye takviye önerdi Ebru hanımla görüştüm o da magnezyum ve inovitol önerdi hangiisnden ilk olarak başlasam bilemedim kullanıp fayda gören var mı ilk hamgisinden başlamalıyım ya fikir verir misiniz 🥲
Nursotu Ask45 değerlerimi attım Ebru hanıma çocuk düşündükten 4 ay sonra dış gebelik geçirdim 6 ay korumdum ekimden beri deniyoruz yine oda kaliteli yumurta ve sperm önemli diye bunları önermişti
Ask45 Nursotu ürünleri güzel bence cok kişi hamile kalıyor ben doktorun verdiği yumurta geliştirici takviyeyi kullancam bu ay olmazsa ebru hanımdanda bişeyler alacagım
Nursotu Ask45 evet ya baya memnun kalan var doktor jugamor içinde çok iyi dedi iki arada kaldım bende
Ask45 Nursotu bende jelini kullanacağım bu ay bakalım ebru hanımın inş işe yarar onunlada hamile kalan cok
Nursotu Ask45 bunu görmüştüm ama doktorun bana önerdiğini kimseden duymadım ya o yüzden de biraz tedirginim fiyatıda 2400 fln çok arada kaldım bende bir yanım Ebru ceylanın ürünleri diyor bir yanum doktorun önerdiğini söylüyor
Nursotu Ask45 geçmiş olsun 💐 sizin yeniymiş baya ya inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız 😇
Ask45 Nursotu benimkide 1500 tl ya gecen ay almamıştım pahalı diye ama olmayınca mecbur aldım bu ay herşeyi denyeceğiz olana kadar yapcak bişey tyok🤷♀️
Nursotu Ask45 ilk doktor önerisiyle başlayayayım o zaman bende sonraki ayda Ebru Ceylan inşallah gerek kalmaz da 😔
Nursotu Annesiiiii20 Annesiiiii20 faydası var mı sizce bende çok kararsızım ya jugamor mu yoksa Ebru ceylan ürünleri mi diye
Annesiiiii20 Nursotu çok fazla memnuniyet okudum ben ebru ceylan da ama bilemiyorum bu ay ilk kez kulladırıcam esime