Kucuk_dunyam Ve beta kaçtı gördüğünüzde bebeğim 4+3 uygulamaya göre betada dün 1500 çıktı ama dün alttan muayenede keseyi göremediler korkuttular beni yarın özelden randevu aldım birde oraya gidicem dua edin lütfen 🙏
Trakyali Kucuk_dunyam 5+1 bugün ilk kez doktora gittim keseyi gördük beta HCG 4276 çıktı . Bir hafta sabredin bence kese çıkar endişelenmeyin 5. Hafta gözüküyor genellikle
Burcu_drn Kucuk_dunyam Dr um bana beta 2000 falan olduğunda vajinal ultrason ile görebiliriz dedi. Bende cumayı bekliyorum o yüzden. Karından zaten gözükmez vajinal şansımızı deneriz dedi. Hiç sıkma canını🥲
Burcu_drn Arasa bence insanları böyle korkutmayın ya .alttan muayenede bir şey yok ki. Siz kötü bir tecrübe yaşamış olabilirsiniz ama bu yüksek ihtimalle doktordan kaynaklı
Kucuk_dunyam Arasa hanımefendi insanlar zaten korkulu endişeli bu şekilde yazmayın lütfen kimse istemez ama bazen mecbur kalınıyor
sdmnvbzkrt Kucuk_dunyam bugün 5+2 de 3100 betayla karından gördük, içini ferah tut en geç haftaya görürsün canım. İnş sağlıkla ilerlesin sürecin kucağına al🤗🙏
Kucuk_dunyam sdmnvbzkrt çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🌸 bebeği görmeye ne zaman gidiceksiniz bir daha biz dün keseyi gördük 9 gün sonra tekrar çağırdı
Sdt Kucuk_dunyam 6 haftada keseyi gördük 7.haftanın sonuna doğru da kalp atışını. Doktorum alttan muanenin küçük de olsa riski olduğunu söylediği için ultrosanda görene kadar bekledik
buse2507 Betam 10000 çıktı 2 hafta sonra İlk muayeneme gittiğimde 8 haftalık olduğunu öğrendim o zaman duyduk çok şükür
Minervabunny busrax_ Hahahhahahahahhshsj of yakalandım :Dd panik atak senaryolar kuran ben vs telkin eden ben :,) Başkalarına karşı çok mantıklı olabiliyorum :,)
mrp2023 Kucuk_dunyam 7000 lere beta geldikten 4 gün sonra karından göründü kese 4-5 haftalık dedi doktor
Katya1 Kucuk_dunyam 5.haftamda karından gözükmemişti doktorum cok kısa alttan baktı ve gördü keseyi hatta kalp atısıda var ama zayıf dedi muhtemelen yeni oluşmuş. Karından göremezse de endşe etme canım 6.haftada gözükür karından .
Kucuk_dunyam Katya1 dün gördük çok şükür vajinal olarak haftaya perşembe yine gidicez inşallah bebeği görürüz 🙏
Minervabunny Kucuk_dunyam Ayyy çok şükür çok sevindim inşallah hepimiz bebişlerimizi görüp kalplerini duyup sağlıkla kucağımıza alalımmm🙏♥️