Sevdapl Eylemzeynep gebelik şekeriniz var mı? Benimkinin de karnı büyük ama şekerle alakalı olduğunu söyledi doktor.
babyandmomy__ Eylemzeynep benim bebeğimin de karın çevresi 1 hafta ileride gebelik şekerim çıkmadı ultrason ölçümleri ortalama olur zaten doktor bir sorun var demediyse takılacak bir durum değil benim eşim de göbekli sana çekmiş diyorum 😂
ilkkezanneyim Eylemzeynep evet hastalık olabilir de demişti sonrasında nur gibi bir kız çocuğumuz oldu ama göbeği vardı 😂 elbiseler kafadan geçiyordu göbekten geçmiyordu
Eylemzeynep Sevdapl doktor birkaç gün şeker ölçümü istedi benden bugün gittim doktora , büyük ihtimalle benimde öyledir de haftaya salı tekrar gel eğer hala karın büyükse bebeğini erken alırım dedi.
Eylemzeynep babyandmomy__ bana da bir kaç gün şeker ölçümü yap dedi haftaya salı gene bakacak,ne güzel sizin bir sorun çıkmadı ise iyidir☺️ pek takılmıyorum ama çok merak ettim yaşayan var mı bu durumu diye🌸
babyandmomy__ Eylemzeynep bişey çıkmaz Allahın izniyle zaten ölçümlerde 2 haftaya kadar ileri veya geri olmasını normal kabul ediyorlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲
Eylemzeynep babyandmomy__ amin cümlemizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 çok teşekkür ederim bu güzel yorumların için, iyi geldi bana yorumun içimi rahatlattı biraz olsun 🌸☺️
Eylemzeynep ilkkezanneyim ne güzel Allah bağışlasın Maşallah, sağlıklı hayırlı olsunlarda gerisi önemli değil , herhalde benim oğlum da öyle olcak😂haftaya salı Allah’ın izniyle bir sorun yaratmaz derse iyi olcak erken almak zorunda olmayacak