baharhanimm Kızlar bebek kıyafetlerini koyduğunuz hurçları da yıkamış mıydınız ? Şuan bebek kıyafetinin değdiği her şeyi yıkayıp ütüleyesim geliyor hastane çantası hazırlarken nelere dikkat ettiniz ? Kolaylık olsun diye paylaşır mısınız lütfen
Dilamser baharhanimm ben kıyafetleri yıkadım ututledim dolaba kaldırdım hastane çantamiza koyduk herşeyi benim kullandığım çanta organizer bölümleri var ayrı ayrı 2 takım 1 tulum 3 zıbın çorap eldiven 10 bez kendime pijama takımı ayrı bir tane alt 2 külot emzirme sütyeni 4 adet külot bez biberon ağız.mendili ıslak medil bu 3 gebeligim en lazım olanlari koydum sadece bebek maması Alaçam ilk 3 gün sutum akmıyor bebebk.sarilik olmasın diye kullandım .
ibcmom baharhanimm makineye giren her seyi yıkadım, takı yastığı anne bebek çantası vs ıvır zıvır dahil. beşiği falan da sirkeli arap sabunlu suyla silip havalandırdım. sonra kedim yata yata kıl tüy etti bosa gitti benim emek 😂😂
Atlasin-Annesi baharhanimm ben herşeyini yıkadım bu organizerlerden trendyoldan sipariş vermiştim birkaç tanesi çok iyi gelmedi gözüme onları yıkamadım ona da pişman oldum ama artık topladım valizi bir daha açamıcam
Turuncukadin baharhanimm ben de bugün kıyafetlerin bir kısmını yıkadım utuledim. Hurclari sipariş vermiştim daha gelmedi gelsin yıkacağım her şeyini
Nesrnn Bebeğin herşeyini yıkadım a dan z ye kadar cantasından emzik askısına kadar sonuçta satışa gelene kadar kaç kısının elinden gecıyor yıkanabılecek herseyını yıkayın bence 😊
baharhanimm Nesrnn ben de yıkayayım bir an evvel 🫣 bir de bebeğin kıyafetiyle oğlumun beyaz tişörtünü de atmıştım bir tek o pembemsi olmuş nasıl beyazlatabilirim acaba 🫣
Nesrnn baharhanimm ben yıkamadan once makınayı boşta sirke koyarak calıstırdım sonra bebegın eşyalarını yıkadım sizde o sekıl yapabilirsiniz
Nesrnn baharhanimm o da olabilir tabii ben sırkeyle yıkmayı tercih ettim İlk bos olarak hayırlısı tatlı telaslar 😊
Dilamser baharhanimm 37+4 olduk son 16 gün kaldı ailecek grip olduk bu hafta dogamasa iyi olur bebiste enfeksiyon kapsin hiç istemiyorum bu halimle doğum yapmam imkansız burnum kapali tamamen normal doğum bekliyorum.
baharhanimm Atlasin-Annesi ben de trendyoldan almıştım geri gönderdim English Home pembesini aldım çok güzel yıkadım astım şimdi kurumasını bekliyorum 🌸
Atlasin-Annesi baharhanimm gördüm onları da iyi yapmışsınız ben en düşük fiyat yazanı aldım idare eder şeklinde birşey oldu
baharhanimm Atlasin-Annesi benim trednyol dan sipariş verdiğim keçeydi hiç beğenenemedim English Home dan aldığımı da indirimden 230 tl ye almışım pudra rengi de şuan indirimde 300 tl ye düşmüş gerçekten parasını hakeden bir ürün