Hsnanr 15+5 günlüğüz ama ufaktan araştırıyorum neler almalıyım dıye ? Sizce bebek deterjanı ne almalıyım sizler ne aldınız arastırdınızmı hangısı daha iyi ve yumuşatıcı kullanacakmısınız ? Birde son olarak ıslak mendil ne düşünüyorsunuz ?
Mrvaydn18 Hsnanr ben Green clean aldım bitkisel diye. Hastane cantama da sebamed ıslak mendil koydum ama eve geçince ılık su ve pamuk kullanacağım. Ve yumuşatıcı kullanmayacağım 😊
MasaaL Hsnanr Çamaşır deterjanı olarak, Dalan roxy kullanıyorum, kullanmadan su ile karıstırıyorum çamaşırlarında toz kalıntısı kalmadı hiç, memnunum. Yumuşatıcı şimdilik kullanmadım Islak mendik, Uni Baby sensitive 🌸
Hacerr Hsnanr dalan roxy kullandım 32. Haftada yıkadım kıyafetlerinin hepsini yumuşacık oldu ve hala mis gibi kokuyor bebek kokusu gibi
Crnarz Hsnanr ben çok sordum dalinin sıvı deterjanını aldım yumuşatıcı kullanmayacağım ıslak mendil de uni yenidoğan aldım hatta dün e bebekte ıslak mendiller de baya indirim vardı
Aysenur27 İnstagram da mühendisinoğlu diye bir sayfa var canım bak istersen bebek ürünlerini inceliyor bende 27 haftalığım ona göre alacağım
gokceee Mühendisin oğlunu takip edin mutlaka hiç araştırmaya gerek kalmadan öğrenirsiniz nr almanı gerektiğini 🙏
Kahramanlar Hacışakir granül düşük sıcaklıkta erimiyor çamaşırlarında öylece sabun kalıyordu hacışakir tercih etmeyin
mervermzn Dalan almayı düşünüyordum ama boron almaya karar verdim. Kendi kıyaferlerimde de kullanacağım. Katkı maddesi yok içeriği temiz diye denemekte fayd avar
Kahramanlar Hsnanr termos taşıdım küçük boy ve bir kavanoz dışarda da pamuk kullandım 1 yaşına kadar ıslak havlu kullanmadım
Ezgiadgzldmr Hsnanr canım ben green clean aldım mühendisinoğlu sayfasında yıldızlar listesinde üstelik bitkisel
Aysehuli Hsnanr mühendisoğlu sayfasına bak canım baya yardımcı oluyor , ben arkadaşlarımın da önerisiyle minoris alıcam inşallah
Dileksah Green aldım deterjan yumuşatıcı kullanmıycam onun yerine yumuşatıcı gözüne sirke koyucam ekstra bi dezenfekte olur hiçte çamaşırlarda kokusu kalmıyor tavsiye ederim diger alıcaklarınızıda indirim takip edin 1-2 alıp köşeye atın çok erken daha ama gözünüze talıkan şeylerden alıp atın fazlada almayın eger geniş çevreniz varsa hediye geliyor bizim a dan z ye hediye geldi 33hafta olduk ama daha 2 takım ve 6-7 zıbın aldım ben fakat herşeyi tamam
Vandb Bende green clean aldim hatta iki gundur camasirlari yikiyorum cok hafif kokusu var ama oyle keskin degil baya burnunu dayarsan geliyor katkisiz diye aldim sabun tozu alacaktim cok kalinti birakiyor dediler makinayida bozuyomus o yuzden almaktan vazgectim bunda bile tekrardan durulama yaptim
DrElf Vandb https://www.yesilanne.com/urun/organik-aloe-verali-bebek-camasir-temizleyici-2-lt-eco Bahsettiğiniz bu mu acaba