Selmagkk Kızlar magosiz verdi doktor ama ağzıma eriyo resmen oda midemi bulanduruyor içemiyorum siz ne kullanıyorsunuz hamilelikte içmesen sırt ağrısındanda duramıyorum
Eceunverkanra Selmagkk Ocean extramag kullaniyorum biraz buyuk oldugu icin yutmakta zorlaniyorum onun disinda cok memnunum
Eceunverkanra Selmagkk Magnorm vardi suda eriyen ilk hamileligimde onu kullanmistim gunde 2-3 adete kadar aliniyor aklinizda olsun tadi da kotu diildi kolay bir icimi var
Selmagkk Kbrmsl 5.aydan sonra veriyormuş normalde doktorum ama 4.ayımda benim çok ağrım krampım oldugu için 4.ayda başladım ben
Nanelimon_19 Magnifem kullanıyorum devlet karşılamıyor özel alınıyor ben çok memnunum ağrımı direk kesiyor
Selmagkk Eceunverkanra benim için hap daha iyi olur canım tekte gider en azından suda eriyenleri pek içemiyorum sevmiyorum ama yinede teşekkür ederim
Esseraa22 @Selmagkk dün Dr ocean extramag sitrat yazdı bugün aldım toz halinde kapsül değil rahat icimi
Nurbesteee Selmagkk benimde sırtım çok ağrıyor o yuzden düzenli kullanmak önemli magnezyumu, ben osteocare kullanıyorum doktor onu verdi memnunum