semir99 Kızlarr ovülasyon testinde pik gördükten kaç gün sonra hamilelik testinde pozitif gördünüz?🙃 Hangi belirtileri yaşadınız?🤗
Cicekbahcesi12 semir99 bugun erken gebelik testinde öğrendim ama henuz kan vermedim insallah vardir testin awox olmasina guveniyorum hatta post actim bakan arkadaslar da cizgiyi gorduklerini soylediler 😍 eger varsa pik gordukten 12 gun sonra ögrenmis olucam 😍
Ask45 semir99 arkadasım çatlamanın 10. Günü pik gördü canım belirti olarak uyku hali agız kurulugu başkada bişey yokmuş
Grimsi semir99 29 Mart yumurtlama dün de kan testi ile öğrendik inşallah güzelce yükselir benim henüz belirtiler baslamadi karın ve bel ağrısı var ama
nurssmom semir99 ah bu sabırsızlığım bende aynıyım acaba en erken ne zaman çıkar en erken ne zaman öğrenirim diye araştırıp duruyorum 😩
semir99 Cicekbahcesi12 yaa inşallah pozitiftir sonuç. Gördüm testinizi.. Net bir şekilde görülüyor bence. Hayırlı olsun şimdiden 🥹🥰
Nurbl 29 martta yumurtlama gördüm dün pozitif çıktı testim belirti gündüz uykusu yorgunluk ve acıkma hissi vardı 2 gece çok gaz doldu karnım
Nurbl semir99 evet canım diğerini de o kadar öğrenmiştim çatlama geç olmayınca bence o günlerde öğrenilebilir