Cemreeamine 5+5 im arada kasık ağrısı var başka bir şey yok çok şükür mide bulantım falan başlamadı daha iştahım yerinde uykusuzluk yok çok şükür
Mhsnogzby Naz22n sürekli uyku hali kasıkta ağrı baş ağrısı yorgunluk vardı şu an 7+4 oldum 7.haftaya girer girmez mide bulantısı mutfak kokusu bazı şeylerden tiksinme arada kusma başladı uyku daha devam ediyor 😌
dedimolabilirrr Naz22n merhabalar bende 5 haftalığım sayılır acayip derece arada bir adet ağrısı gibi sancı girip çıkıyor ve mide yanması ekşimesi çoook yüksek iştah var bende ama beni tek korkutan adet olacak gibi ağrı normal mi
dedimolabilirrr Naz22n ayy sevindimmm valla bir de kabızlık gaz sancısı başladı bugün ne yapsam bilemedim kayısı erik kurusu yemediğim şey kalmadı 😅
Naz22n dedimolabilirrr gaz bende çok var. Kefir içmeni öneririm kabızlık için. Kuru üzümlü yoğurt ve bol suda iyi gelir
dedimolabilirrr Naz22n su içmekten damacana yutmuş gibiyim ama bir etkisi olmadı en son gece erik kurusu yedim o rahatlattı biraz şükür kefir hangi marka önerirsiniz ya piyasada içilmemesi gerektiğini de savunan çok
Naz22n dedimolabilirrr bende çok yönlendirebilecek bilinçte değilim henüz çok yeniyim. 🥰 kefir neden içilmesin ki? Aksine çok çok faydalı, bebeğe kilo aldırır diye okudum
dedimolabilirrr Naz22n marka olarak yani kefir mayalı bir içecek olduğunu için içeriğine dikkat etmek gerekiyormuş özellikle meyveli olanlarda çok katkısı maddesi oluyormuş sade ve iyi bir marka olması Laz’ım bu şekilde biliyorum 🥰
Busra2013 Naz22n o haftada kasik agrim coktu sabahlari mide bulantim coktu oglenden sonra halsizlik uyku hali baslardi aksama kdr simdi 15+2 hala ayni sadece mide bulantim yok
tubavarlikk Naz22n adet olacak gibi kaşık minik sancıları vücut ağrısı geçmişte agriyan yerlerimin tekrar agrimasi hatta ben anlamayıp röntgen çekilmiştim çok şükür bebeğim de bir sıkıntı olmadı ve aşırı uyku isteği