Asminesra Gozdeyy Anonimcik yaptırdığınız yeri ögrenebilirmiyim fiyat olarak bana daha uygun geldi sizinkiler ve nasıl sonuc aldınız acaba güvenilirmi
Gozdeyy xLucy yeni gördüm kusura bakma öncelikle 10 bin 4500 nakit gerisi kart hepsini nakit teklif ettik kabul etmediler
Anonimcik Gozdeyy bence hastaneden hastaneye değişiyor yengemde aynı yerde yaptırdı o 13.500 verdi başka hastane takipli ben başka hastane takipliyim bende 11.500 verdim
Gmzegul Asdfgf merhaba hangi şehir de yaşıyorsunuz ben de medgenom firmasına yaptırmayı düşünüyorum ancak emin olamadım memnun kaldınız mı ayrıca ne kadara yaptırdınız
mavideniz9696 umutluanne7 İstanbul’da. Sen neredeysen gelip orada alıyorlar kanı. Ben iş yerine çağırdım 1 tüp kan alıp gidiyorlar sen 2-3 gün sonra ibanla atıyorsun parayı
Bussbety Busraao hanımefendi çok oldu ben yaptıralı isterseniz hastaneyi bir arayın yanlış bilgi vermek istemem aralıkta yaptırdım ben
Minikyolda Anonimcik merhaba sonuclar kac günde çıktı bende genoksa yaptırmayı düşünüyorum da 5 günde sonuç cıktı diyenden var 2 haftada sonuc gelmedi diyende var cok kararsız kaldım
Mamacita1 umutluanne7 Natera panoramaya yaptırma test sonucum yanlış çıktı onların yüzünden üzüntü, stres ve mağduriyet yaşadım profilimden bakabilirsin orada detaylı bir şekilde anlattım
umutluanne7 Mamacita1 ben eurofinsle anlaştım kuzum bugün kan vercem sana da büyük geçmiş olsun en kritik zamanlarda stres yaşıyoruz ya