CivcivAnnesi Kızlar hepinize tesekkur ederim 🌸 ben galıba derin isminde zaten karar vermişim👼🏼 Siz duru yazınca bıraz aaaa niyeee yaaa oldum 🤣 sımdı anladım kı benım güzel kızım derin olmak ıstıyormuşş🐥 cunku bır ay öncesıne kadar aklımda derin ısmı yoktu ama suan kararlıyım :))))
Buse1907 CivcivAnnesi Evet canım, ikisi de güzel. Sen yine iki isim arasında kalmışsın, benim listem daha kabarıktı. Ama ilk aklımda olanda, karar kıldık 😊 Amin hepimizin ki canım 😘
Misskaynak CivcivAnnesi derin inanilmaz guzel bence biz isim koyduk ama gecen gun derin ismi cok kafama takilmisti 😅
Nigtingaleyan Bu sene iki isim de çok konuldu.benim kızım bütün sınıf arkadaşları anlaşılan duru olacak 😃
CivcivAnnesi Nigtingaleyan hahahahh duru cevremde suan ıkı tane var cok yakınımda degıller tabı oyuzden dusunmustum ama burda da baya koyan varmış :))) ne yapalım ısım var ama işte ınsanın içi ısınmıyor :)
Misskaynak CivcivAnnesi sagol canim bizde beliz koyduk hepimizin bas harfi B olsun diye ugrastik :)) yoksa benmde aklim derine kaymisti 💕💕
Gamzeciks CivcivAnnesi 2018/2019 kız bebeklerinin yarısı duru zaten. Çok var artık. Benimde kızım olacak inşallah. İdil düşünüyoruz şuan için :D
Haticealasahin CivcivAnnesi ikiside cok guzel ama bu yil cok fazla duru duydum o yuzden az olsun diye derin 😊
Eymnm CivcivAnnesi ayyy Duru güzel ama gına geldiii artıkk 100 kişiden 90 ı duru koyuyor bence Derin🤔