Cigdem9494 Herkese merhaba 2 gün geçiktim bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdım 4.29 çıktı bunun yükselme ihtimali var mı ?
Eldgrn Cigdem9494 ihtimal var tabi ki siz 2 günde bir kan takibine devam edin tam sınırda çıkmış değer inşallah sağlıkla yükselir
Sila41_ Cigdem9494 kan verdiğin günden bir gün ara verip diğer gün tekrar kan verin aynı yerde yükselir gibi geldi bana
Cicekbahcesi12 Cigdem9494 canim 2 gun once kan verdim negatif cikti awox testte gozle gorulmeyen ama fotografta belli olan bi golgelik vardi. Bugun tekrar awox test yaptim cizgim gayet belirgin ama daha kan vermedim. 2 gun icinde yukseme olduysa sizinkinde de yukselir tabiki
Mervesp Cigdem9494 canım üzmek istemem ama tecrübe ettiğim için söylüyorum benimde geçen ay böyleydi sonra adet oldum
Cigdem9494 Eldgrn inşallah takıp edıcem daha önce 4 kez kimyasal geçirdim oyuzden çok ıhtımal vermıyorum aslında ama bakalım ınsalllah sağlıkla yükselir isteyen herkese nasip olur
Papatyakiz Benim beta değerim 2.40 çıktı duphaston verdi doktor sizce yükselir mi kızlar bu değer ? 6 7 gün oldu reglimin gecikmesi 😣🥺
Papatyakiz Cigdem9494 regl söktürücü olarak verdi fakat kullanım detayı okuduğumda eğer ki gebelik varsa bu sürede düşük olmasını engelliyormus bir nevi bebeği koruyormus bende akşam baslicam bakalim nasip.
Cigdem9494 Cicekbahcesi12 beşin altında olduğu için dırek negatıf dıye düşündüm ama çok sınırda olduğu için acaba yükselir mi dıye emın olamadım
Cigdem9494 Mervesp Mervesp anladım bende umutlanmıyorum aslında ama bi acaba olabılır mı dıye fikir almak ıstemıştim
Cigdem9494 Mervesp 2 gün sonra tekrar bakıcam ama umutlanmamaya çalışıyorum 4 kez kimyasal oldu biraz yorucu bir süreç 😞