Berooo123 Kızlar 2 aylık bebeğimin uyku düzeni sıfır aglıcam artık sabah 5:00 uyanıyor akşam 19:00 kadar gözünü kırpmıyor 14-15 saat uyumuyo , 19:00dan sonra da gece 3:00 kadar uyanmıyo ne uyutabiliyorum ne uyandırabiliyorum ne yapacağım ya çok yoruldum
staRmama Berooo123 bu benim oğlum aynı 😂 ama benimki geceleri de çok uyanıyordu hala öyle asla uyku sevmiyor 10.5 aylık
Guzelanne56 Berooo123 ayyy kızım gözümün önüne geldı gece 12 de uyanır sabah 12 ye kadar bır dk uyumazdı yatıramazdım, sabah 12 de yatardı geceye kadar uyanmazdı beslenmeyı de zorla yaptırırdım ağzını acmazdı. 3 aya gırınce daha iyiye gıtmeye başlıyor gece uyuması uzuyor falan
babyiscoming_ Berooo123 bende aynısını yaşıyorum 55 günlük oğlum atak haftasında oluyorlar bugünlerde ondan muhtemelen. Uyutmaya çalışıyoruz diye bile kıyameti koparıyor asla uyumak istemiyor. Gündüz 4-5 saat uyuyor 2 saat 2 saat olacak şekilde 2 uyku yapıyor tüm gün onunla duruyor gece gözünü kırpmıyor 4 gündür böyle aşırı yoruldum😵💫😵💫
Nutella- Maalesef canım bazı bebekler böyle zaten iki aylık bebek de uyku düzeni için erken benim kızım da uyku konusunda çok çektirdi ama 6 aydan sonra biraz da olsa rahatlıyorsun
Mrvtrk 55 günlük bebekten çokta uyku düzeni beklemeyin zaten. Benim kızım 6 aylık yeni yeni uyku düzeni oluşuyor