Dygus asenat-63 yaa Nasıl sabrettiniiizzz ve bir bebek nasıl bu kadar süre gizleyebilir neler duyuyorum 😃😃🌸
asenat-63 Dygus sabredemedim 3 kere rüyalarıma girdi kız diye en son allahım sen biliyorsun dedim ve hastane çıkışları falan hep kız kıyafeti aldım çok şükür kızım oldu 💕🏵️
minikkurabiyelerinannesi Dygus yavaş yavaş gösterir 20den sonra 🥹🥹 benimkine de çok erken söyledi doktorum sinir oldum pat diye erkek dedi ama sevinemedim bile erken haftalarda değişme çok oluyor diye
Dygus minikkurabiyelerinannesi aslında şuan kesin olduğu vakitler cinsiyetin ama bebeğim sanki hareketsiz gibi geliyor bana çünkü doktorumda bayağı sallıyor falan hiç istifini bozmuyor nırmal mı bu
Esseraa22 @Dygus bende ogrenememistim dün 17+5 ken aksam özele gittik hemen gördü Dr zaten özele gidiyordum ama Dr hicbisey söylemedi göstermiyor falan dedi başka bir Dr gidin bence
Dygus Zeynep9120 en başından beri erkek gibi hissediyorum ama erkek için kendini hemen gösterir bu kadar oyalamaz diyorlar ☺️🌸
Sren1289 Dygus bende aynıydım valla bir türlü ogrenememıştım 23. Haftaya kadar. detaylıda kız oldugunu soyledı doktor
mrp2023 Dygus 16+5 te muayene öncesi çikolata yiyip girdim kordon vardı biraz bekledik kordon çıktı cinsiyet göründü 😅
Esseraa22 @Dygus evet diğer kızımda bacakalri kapalıydı ama 13haftada söyledi buda kız git gel göstermiyor diyip gönderdi kemik yapısından anlıyorlarmis zaten dün akşam ki Dr şaşırdı bu zmana kadar nasıl ogrenmedin diye
Efendininannesi Dygus tamamen bebişin keyfine kalmış sanırım bazı doktorlar kalk biraz dolan tekrar bakalım diyolar ama herkese denk gelmez öyle doktorlar maalesef
Merve_kucuk Dygus 22 haftalıkken detaylı da oğlum olacağını öğrendim. Ondan öncesin de hiç tahmin de bile bulunmadılar.
Dygus Merve_kucuk halbuki erkek bebek erken gösterir diyorlar. Ben ilk günden bu yana erkek hissediyorum ama şuan göstermediği için kız kesin diyor çevrem kızlar Naz yaparmış erkek olsa çoktan gösterirmiş vs vs söylemler duyuyorum😃
Tubaaslnkzl Dygus ayy bende öyleyim bugün kontrole gittim göstermedi kendini 11 haftalıkken de yüzüstü yatıyordu 16 hafta olduk hala yüz üstü yatıyor iki hafta sonra bir daha gitcem mecbur :((((
Dygus Tubaaslnkzl insan bir korkuyor şahsen bebek hiç hareket etmiyor gibi geliyor aklıma çünkü bakarken de karnjmı sallıyor doktor ama bana mısın demiyor bebeğim😬💖